logo

Туристка определи най-неприятните навици на италианците

Туристка определи най-неприятните навици на италианците

Според рускинята, на първо място, тя била изненадана от навика на местните да използват нецензурни думи в телевизионни програми

Руска пътешественичка, която често почива в Италия, разказа кои са странните навици на италианците, които са я поразили. Тя разкри четири неприятни факта от живота на местните в блога си Like Travel Travel.

Според рускинята, на първо място, тя била изненадана от навика на италианците да използват нецензурни думи в телевизионни програми.

Туристи масово се натровиха в Италия

„Може би това е един от най-шокиращите факти, които ме изненадаха. Италианците не подбират думи и могат да ругаят нецензурно не само на улицата, но и по телевизията”, обясни туристката и добави, че не смята това за нормално.

Освен това авторката на материала отбеляза начина, по който жителите на Италия започват поздрава с комплименти. Например с думите "скъпа". Тя уточни, че няма нищо против хубавите думи, но при италианците те не винаги са искрени.

„Италианците ще ви се усмихнат в лицето, дори да сте им неприятен, и после ще ви обсъждат зад гърба ви“, уточни тя.

Пътешественичката също така нарече странно това че в Италия карабинерите се рекламират на големи банери в градовете. Туристката предположи, че по този начин властите могат да формират лоялността на населението към органите на реда.

Какво се случи с пътник в самолет, оплакал се от силния парфюм на момичето до него

В заключение рускинята говори за сиестата - тричасова обедна почивка в средата на деня. „Те затварят магазините пред посетителите и доволни отиват в ресторанти и кафенета, където бавно пият вино, наслаждават се на живота, общуват с близки и просто си почиват от суетата на работата“, обясни тя.

В същото време момичето отбеляза, че е невъзможно да си представим това в Русия, тъй като хората са склонни да работят усилено и да печелят съответно.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гневен

Гневен 30.10.2022 10:51

Руски болен мозък

Бате Гойко

Бате Гойко 30.10.2022 11:11

Айде бе,някаква си руска курва обсъжда италианците!

Ина

Ина 30.10.2022 11:22

За съжаление или не, права е, такива са италианците. Всички националности си имат плюсове и минуси.

Лурдес

Лурдес 31.10.2022 14:02

Това се отнася и за Испания.

Джо

Джо 06.11.2022 8:02

А от руснаците няма по-нагли и прости говеда на екскурзиите в чужбина!

италиано веро

италиано веро 06.11.2022 10:28

Рускинята е приходящ и твърде примитивен субект, който явно не е в състояние да направи правилни изводи, от иначе верните наблюдения.

Васил

Васил 06.11.2022 10:30

Тази рускиня ме уби. Намерила от какво да се възмущава.Я да погледне в собствената си къщичка-че то всяка трета дума на руснаците е пизда,хуй,бляд и още други дивотии. А пък колко са се скъсали от работа,не ми се говори.

италия

италия 06.11.2022 10:57

Жената може би не знае че ако някой има проблем,точно карабинерите са тези които първи се отзовават на хората в беда.Затова навсякъде има табели с тел. номера на най-близките участъци на тези служби,а не за реклама.И италианците не псуват така гнусно както в бг или Сърбия.

Баба65

Баба65 06.11.2022 12:21

Виждам ,че хейтърчетата пак са във вихъра си. ЛИЦЕМЕРИЕТО на така наречените "демократи" е НОРМА. Така е навсякъде. Лошото е,че е заразно като ВИРУС. ОТЪРВАНЕ няма.Няма и ваксина.