logo

Ужасяващи писъци, викове за помощ и хаос! Круизен лайнер внезапно се наклони и... (СНИМКИ)

Ужасяващи писъци, викове за помощ и хаос! Круизен лайнер внезапно се наклони и... (СНИМКИ)

Пътниците, отмарящи на лайнера Carnival Cruise, пътуващ в открития океан преживели няколко минути, в които се почувствали като герои от филма "Титаник".

Както съобщава usa.one това се случило само няколко часа, след като корабът напуснал порт Канаверал във Флорида поемайки курс към Карибските острови. 

"В началото не се уплаших, защото подобно разлюляване за плавателните съдове е нормално. Но лайнерът продължи да се накланя на една страна. Чиниите, приборите, чашите започнаха да падат от масите. След това и самите мебели се плъзгаха по пода на една страна. За секунди настана пълен хаос. Хората започнаха да изпадат в паника и да пищят от ужас", разказва преживяванията си пътникът от Лонг Айлънд Дейвид Крос.

Причината за аварията се оказала в неизправността на електрическия разпределителен прекъсвач, който командвал и останалите уреди. 

"Сътрудниците ни се намесиха веднага и оправиха проблема. Сега корабът е абсолютно изряден и продължава круиза си", се казва в изявление на компанията. Оттам поднасят извиненията към пътниците и ги уверяват, че корабът вече е абсолютно безопасен. 

Независимо от това някои от пътуващите не издържали на стреса и помолили да се приберат вкъщи, когато корабът стигне до Доминикана. 
 

Коментирай