logo

Защо в Япония жените си купуват среща със секси мъже? (СНИМКИ)

Защо в Япония жените си купуват среща със секси мъже? (СНИМКИ)

Какво прави японката, когато реши, че й липсва мъжко внимание? Някои от жените там просто отиват в т. нар. хост клубове или места, където ще си намерят компаньони. 

В тези заведения най-често клиентки са млади момичета, които купуват времето на компаньона, който е на не повече от 30 години. 

Жените плащат доста добри пари за времето с такива мъже - около 200 долара на час. От своя страна компаньоните ухажват жените и им правят комплименти, държейки се като истински кавалери. 

Напоследък все повече момичета в Япония си плащат за такива младежи, при което често клиентките на такива заведения са омъжени, но просто самотни, на които не им достига внимание.

Японката може да си поръча няколко компаньона наведнъж, но за всеки ще трябва да плати отделно. Сред младежите има повече или по-малко популярни и това, съответно, оказва влияние на цената.

Задачата на самите компаньони е да измъкнат от жените колкото се може повече пари за клуба. Те ги молят да им купят скъп алкохол от заведението, а от продажбата получават проценти. Например бутилка шампанско на такива места струва 400 долара.

Компаньоните поддържат доста висок стандарт на живот. Те се носят с маркови дрехи и ползват скъпа козметика. Носят по няколко пръстена на ръцете и повечето са обути с обувки с дълги, заострени носове. Някои от тях са толкова популярни, че жената трябва да изчака да й дойде редат, ако има конкретни предпочитания към мъжа. 

Компаньоните са в повечето случаи чаровни, млади мъже, които карат жените да се чувстват като принцеси. Те могат да бъдат доста добри слушатели и са готови да утешат жената и със сексуални услуги, но само при взаимна симпатия. 

За много от хората може и да е странно, че жени плащат за мъже и то толкова много, но за японката често това е единственият вариант да се почувстват ухажвани. 

Някои търсят в клубовете галантния принц, други - брутален мачо, а трети - просто романтика. Главната задача на компаньона е да се държи така, че клиентките да останат доволни и с усещането, че са били единствени. 

Компаньоните могат да бъдат срещнати и на оживените улици в градовете, те често излизат и търсят самотни момичета, на които да предложат визитката си. Те са готови също така да придружат дамата на шопинг, или просто да се разхождат с нея. 

Тъй като самите японци в повечето случаи са затворени като характер и не могат да предложат много емоции на жените, те често са принудени да търсят приключения в такива барове. Някои от тях пестят с месеци, само и само след това да се почувстват поне за малко ухажвани. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай