logo

Жена отиде на масаж в обичан от българите екзотичен курорт и свърши на инвалидна количка (ВИДЕО 18+)

Жена отиде на масаж в обичан от българите екзотичен курорт и свърши на инвалидна количка (ВИДЕО 18+)

Праном Тиенгтронг ще носи ужасяващи спомени за цял живот от уж безобиден тайландски масаж, който й бил направен в провинция Районг. Тя се оплаквала от дълго време, че има силни болки в мускулите на краката, затова и решила да потърси известен масажист, който й бил препоръчан от познати. 

Мъжът, който бил кръстен от туристите Dr. Happy, й обещал, че веднага ще се почувства по-добре, но всъщност я накарал да преживее истински кошмар, от който не може да се опомни и до днес. 

По време на тази ваканция може и да ви разстрелят, а ако имате късмет, ще лежите 25 години

Жената твърди, че масажът й докарал трайни физически увреждания и заради него трябва да се придвижва с инвалидна количка. Действията на масажиста се разследват от местната полиция, информира Thairesidents.

Според Праном масажът бил много болезнен, до степен, че й текли сълзи от болка. Цялата процедура била заснета с камера от нейна позната. На виеозаписа се вижда как мъжът стъпва върху клиентката си, основно на краката й. Продължава, дори, когато тя пищи от болка и го моли да престане. 

Когато най-накрая цялата процедура приключва, тя не може да стъпи на краката си, има счупена бедрена кост и изкълчен глезен. Праном моли масажиста за помощ, но той й обръща гръб и дори отказва да се извини. 

Праном, която работи като продавачка на зеленчуци, твърди, че заради масажа не може да изпълнява задълженията си и на практика е останала инвалид. 

"Мислех си, че това ще е съвсем нормален масаж с разтриване на мускулите. В момента, в който ми каза да си легна на земята, бях малко объркана", твърди тя. 

Какво точно й причинил, разбрала едва в болницата, където отишла веднага след масажа. Лекарите й направили рентген и й съобщили, че има опасност да остане инвалид. 

"Сега не мога да стоя дълго на крака, защото започва страшно да ме боли. Това попречи и на работата ми - не мога да готвя, да продавам храна, зеленчуци, нямам никакви приходи, а сега ме напусна и съпругът ми", разказва Праном. 

Д-р Татяна Ангелова, д.м.: Роботи навлязоха в раздвижването на тежкоболни

На помощ се притекли единствено нейните съседи, които опитали да открият масажиста и да поискат от него обезщетение. Той, обаче, не реагирал по никакъв начин на съобщенията, които му оставяли и накрая се принудили да подадат сигнал в полицията. 

Праном иска масажистът да й изплати медицинските разходи, които възлизат на около 3400 евро. 

Мъжът бил открит едва от местната здравна инспекция. Пред нея той твърдял, че терапията му била помогнала на много други хора и била изучавана в продължение на дълги години. 

Той отрича да е навредил по какъвто и да е начин на клиентката си. 

Вижте какво не трябва да консумирате в Тайланд, за да не се озовете в болница или на гробищата

"Помня, че дойде при мен и се оплака, че страшно много я болят кракът и бедрата. Пипнах коста й и разбрах, че е нещо сериозно", твърди масажистът. На въпрос защо кракът все пак е бил счупен, признава, че може и да е стъпил върху него прекалено силно. 

"Тя ми се оплака няколко пъти, че я боли, но й казах да издържи, защото чувствах, че костите й се връщат на правилното място. Не си и помислих, че я боли, защото е счупен кракът й", твърди още той. 

Полицията продължава разследването на случая, мъжът мече е глобен за упражняване на масаж без необходимия лиценз.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай