logo

По време на тази ваканция може и да ви разстрелят, а ако имате късмет, ще лежите 25 години

По време на тази ваканция може и да ви разстрелят, а ако имате късмет, ще лежите 25 години

„Слепи мулета“ се наричат туристите, които пренасят наркотици през границата и не знаят какво носят. Сега има много чужденци в затворите на азиатските страни, всеки от които има различна история.

Мистериозните кръгове на страховитата пустиня Гоби (СНИМКИ)

Млад мъж намерил обява за лесна и високо платена работа - транспортирането на неща в една от азиатските страни. Бил му даден куфар и летял с него като обикновен турист. Веднъж летял успешно, а втория път - арестуван на летището на пристигане - в куфара имало наркотици.

Осъден на 27 години. А в някои азиатски страни за транспортиране на наркотици направо разстрелват, а дали куриерът е знаел какво има в ​​куфара, или не знае, никого не интересува.

Разбира се, мнозина ще кажат "той е глупак", но за съжаление в такова положение не попадат само наивни хора. Друг млад мъж намерил работа мечта - безплатна почивка в Тайланд, а отгоре на всичко и ти плащат. Всичко, което трябвало да направи, било да вземе чанта със скъпи маркови дрехи като свой багаж. Опаковките са запечатани.

Цял свят дойде за Световната купа по ски в Банско, но търговци са категорични: Българите са номер 1 в...

На летището на пристигане туристът бе арестуван  - наркотиците били скрити в дрехите. Сега го чакат 24 години, ако царят не прояви милост. Местната полиция дори не се опитва да разбере и потърси организаторите, а просто казва, че им е трудно да превеждат и всичко им е ясно.

Едно момиче срещнало нигериец и се влюбило в него. Той й обещал меден месец за пътуване до Малайзия и й подарил красив куфар. Мисля, че вече сте се досетили, че на пристигане на летището в куфара са открити скрити наркотици, момичето е арестувано, а черния принц на бял кон изчезнал.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай