Блогър показа грозното лице на Бали! От оживения рай няма и следа СНИМКИ

Блогър показа грозното лице на Бали! От оживения рай няма и следа СНИМКИ

Той обясни, че всеки турист може да нощува безплатно в празни сгради, а това се улеснява не само от отсъствието на собствениците, но и от хубавото време

Токтокър засне как изглежда карантината на о-в Бали и мечтите на туристите за приказен остров се провалиха. Вместо оживен рай и удобни вили - опустошение и постапокалиптични кадри. И дори безплатното жилище в средата на Индийския океан не привлече окото на абонатите в мрежата.

В един от видеоклиповете блогърът показва какви плодове могат да бъдат намерени в планините на остров, популярен сред туристите. Според човека, помело и пъпеш, или папая, растат в дивата природа.

Но изглежда, че най-популярни са били гледките в Бали, който според makszastryal преминава през период на карантина. Пътешественикът е заснел вили, ресторанти, празни плажове и планини от пластмасови отпадъци, които са "класически" за острова, за които се твърди, че са изоставени поради пандемията.

Блогърът добави, че всеки турист може да нощува безплатно в празни сгради, а това се улеснява не само от отсъствието на собствениците, но и от хубавото време.

След като потребителите на мрежата видяха видеото на „реките“ в платформата, мнозина си спомниха популярното туристическо шоу „Глави и опашки“. Коментаторите смятат, че изоставената част на Бали никога няма да бъде показана на екраните (освен мръсотията, която телевизионните програми многократно отразяват).

Най-шумният самолет в света е толкова ужасен, че предизвиква гърчове

Публиката призна, че мечтата за комфортен престой е разбита на пух и прах. Към момента на заснемането индонезийският остров е затворен за туристи, с изключение на хората, които кандидатстват за бизнес виза по електронен път.

Потребителите оприличиха кадрите по-скоро на кадри след апокалипсис или място за кошчета за боклук.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мускетар

Мускетар 01.05.2021 17:58

Тоя е като , от тримата мускетари, все му е весело и на все порадуемся.

Gonzo

Gonzo 03.05.2021 7:32

Дейбъ и веселото му хипи!