logo

Драма: Туристка изгуби камерата си на шотландски остров, била пълна с нейни голи снимки

Драма: Туристка изгуби камерата си на шотландски остров, била пълна с нейни голи снимки

Лили Мика се надява добрите местни хора да й я върнат, защото там бил сниман и дядо й

Туристка от Франция обяви изчезването на фотоапарат с много снимки, на които тя е заснета гола, съобщава Fox News.

26-годишната пътешественичка Лили Мика, която от години работи това да се снима топлес до популярни туристически обекти, каза, че случайно е забравила камерата си Lumix по време на една от спирките си на остров Скай, Шотландия.

„Снимам топлес арт снимки на най-красивите места. Целта ми е да публикувам книга с тези снимки, за да насърча жените да бъдат по-спокойни и свободни и да правят това, което искат ”, казва Мика и добавя, че иска да привлече вниманието и към проблема с рака на гърдата, от който страдала баба й.

Дъхът ви ще спре от тази вила, която се продава в Слънчев бряг, а цената...

Момичето обяснява, че преживява не толкова за камерата, колкото за съдържанието, защото там има и снимки с дядото и приятеля й. Въпреки това, тя е уверена, че жителите на остров Скай ще намерят камерата и ще й я върнат, тъй като счита, че шотландците са много добри хора.

Във Флорида отваря врати невероятен хотел, целият свят тръпне в очакване

По-рано през май белгийският модел Мариса Папен, придобила популярност със своите голи снимки край религиозни забележителности, мина гола през еврейския квартал на Ню Йорк и вбеси местните жители. Тя организира антирелигиозна акция в квартал Уилямсбърг в Бруклин, където живее една от най-големите хасидни общности в света.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай