logo

Кои вредни навици на италианците вбесяват летовниците на плажа

Кои вредни навици на италианците вбесяват летовниците на плажа

Отправяйки се към италианските курорти в пика на сезона е хубаво да бъдем подготвени за някои привички на местните жители, които могат да ни изненадат неприятно

Отправяйки се към италианските курорти в пика на сезона е хубаво да бъдем подготвени за някои привички на местните жители, които могат да ни изненадат неприятно.

По-точно става дума за курортите в южната част на страната. Там именно ходят голяма част от неаполитанците, които не се славят с особено изискани маниери.

Ето какви неприятни моменти можете да изживеете с тях на плажа:

Невероятно! Златни пясъци издуха прочутата Ипанема в световна плажна класация

Разговори по телефона

Дразнещо е, че италианците много емоционално говорят по телефона. Дори може да се каже, че те не говорят, а крещят в слушалката, разкривайки на всички наоколо подробностите от разговора, който водят.

Безкрайните разговори

Италианците говорят много и шумно, обсъждат всякакви теми, които не би трябвало да са чак толкова важни. Например те могат до безкрай да си говорят за закуска, вкусен обед и вечеря.

Момиче си направи селфи минути преди инсулт, снимката й спаси живота

Футбол на плажа

Доста често италианците използват обществените плажове за игра на футбол, без да се съобразяват с околните, на които може да им е неприятно.

Разглезените италиански деца

Разглезените деца на неаполитанците могат много да ви подразнят с поведението си. Това е особено видимо на плажа, където те постоянно крещят, пищят и се качват на главите на околните. В такава обстановка е трудно да се релаксира на плажа.

Пет потресаващи плажа, където обезателно ще ви изядат или... убият

Фасове и боклуци

Доста италианци не се притесняват да си оставят фасовете, заровени в пясъка, или пък друг боклуци. Дори когато знаят, че утре ще се върнат на същото място.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай