logo

Лоши новини: Жените масово отказват да се пекат топлес

Лоши новини: Жените масово отказват да се пекат топлес

Снимките на различни модели по медии и в Мрежата мачкат самочувствието им

Жените все повече отказват да правят слънчеви бани, пише Daily Mail.

Според проучване на френския Институт за обществено мнение, само една на всеки пет френски жени на възраст под 50 години си позволява да прави слънчеви бани без горната част на банския костюм, докато преди 10 години 28% от жените са се разголвали на плажа, а през 80-те на миналия век - 43 процента.

Комунизъм? Има една страна, в която той е победил

Проучването показа, че момичетата на възраст от 18 до 25 години се страхуват да свалят горнищата на банските си костюми поради липса на самочувствие, страх от тормоз и болести, причинени от влиянието на слънчевата светлина.

„На жените изглежда, че гърдите им не са достатъчно красиви и се опитват да ги скрият. В нашия век ситуацията се влоши поради социалните мрежи и грипа. Жените са наясно с комерческата система, която диктува техните стандарти, принуждавайки ги да мразят телата си ”, казва Камил Фроидево-Метери, професор в университета в Реймс.

Това е истинската "Врата към ада", намира се в...

През март трима полицейски служители бяха отстранени от служебните си задължения заради снимки редом с полуголи жени на плажа в Канкун, Мексико. Служители на правоохранителните органи бяха изпратени до всички градски плажове във връзка с увеличаване на престъпността в щата Куинтана Ру. В резултат на това трима от тях били забелязани да позират до голи туристки. В същото време усмихнатите полицаи били с бронежилетки и с оръжие.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай