logo

Любим испански курорт съкруши туристите със секс забрана 18+

Любим испански курорт съкруши туристите със секс забрана 18+

Това ще бъде сериозен удар за ергенските и моминските партита, които много чужденци си правят там

Един от най-посещаваните испански летни курорти – Коста дел Сол (Бряг на слънцето), затяга мерките срещу разюзданите партита. Всеки, който ходи гол по улиците или носи само бельо или секс играчки, включително изкуствени пениси, ще бъде глобен.

Това ще бъде сериозен удар за ергенските и моминските партита, които много чужденци си правят там.

Малага вече въведе строги закони в същата сфера, които включват глоби за използването на мегафони и непристойно поведение, както и за пиене по улиците.

Съвсем скоро ще отпадне най-омразната забрана в самолетите!

Други региони в Испания също въведоха глоби за уриниране в морето и носене на бански в ресторантите.

Кръчмите и клубовете в Малага са въвели пълна забрана на моминските и ергенските партита и отказват да пуснат вътре разюздани клиенти. Градският съвет гласува новия списък със забрани в опит да „прочисти“ туризма си, съобщава "Дейли Стар".

Преди дни към него бяха добавени нови точки:

Всеки, който бъде хванат на улицата гол или по бельо, ще бъде глобен 750 евро.

Същото наказание ще бъде наложени на този, който носи предмет, кукла или надуваем предмет, който прилича на интимни части от сексуален вид. Глобата ще стига до 750 евро, като в началото полицията ще издава само предупреждения.

Решенията са взети след дълги консултации и допитвания в социалните мрежи до местните хора. Всички политически групи в градския съвет, с изключение на една, са се съгласили с новите правила.

В Египет падна голяма забрана, която мъчеше туристите

Забраните ще важат както за чужденците, така и за местните хора.

 

Коментирай

Poeta

Poeta 18.02.2023 17:47

Е сега новите европейци ще им го подават дискретно. Не както беше до сега по двайсетина да се цедят на публично място на разюздани тинейджърки до стари баби...