„Раят си има условия“: Елена разказа за гадната страна на Бали, пазете се от това!

„Раят си има условия“: Елена разказа за гадната страна на Бали, пазете се от това!

Пътешественичката прекара година и половина в Бали, като избра да живее в района Canggu, където живеят предимно сърфисти

Рускиня посети индонезийския остров Бали и го описа с фразата „раят има свои собствени условия“. Тя сподели впечатленията си от пътуването в изветен онлайн портал за почивки. 

Пътешественичката на име Елена прекара година и половина в Бали, като избра да живее в района Canggu, където живеят предимно сърфисти. Според нея има още много какво да се желае за удобството и комфортът на острова, където има „достатъчно лошо обслужване, за което ще трябва да платите доста“.

Пътешественик разкри плашещите черти на Тайланд

"За всичко. За жилище и дори за плодове. И особено за медицинските услуги“, оплака се авторката на публикацията.

В същото време тя отбеляза, че Индонезия предоставя на посетителите уникално изживяване благодарение на красивата си природа - вулкани и пясъчни плажове.

„Английският е широко разпространен в Бали - много емигранти го говорят и повечето местни жители също го говорят свободно“, изтъкна тя като предимство на живота в страната.

 

Елена намира целогодишното лято е още едно предимство на популярния остров.

Като недостатъци рускинята посочи трудностите с получаването на виза и трафика по пътищата.

„За това трябва да се свържете само с доверен посредник. Няма градски транспорт, а придвижването с кола може да бъде доста трудно”, сподели тя.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай