logo

Шезлонгите са забранени на този гръцки остров

Шезлонгите са забранени на този гръцки остров

Забравете също телефоните и автомобилите

Общината на Липси каза „не“ на шезлонгите по плажовете на острова, насърчавайки туристите да се насладят на екологична осведоменост за летните си ваканции тази година, за да имат автентично изживяване.

„Ние прилагаме стратегия, която се счита за иновативна в Гърция и Европа. Ние активно подкрепяме подмяната на пластмасата и премахването на шезлонги, избягваме използването на шезлонги, избягваме използването на автомобили по къси островни маршрути“, каза в изявление Фотис Магос, кмет на Липси.

Черноморска приказка: Турски град, „лежащ“ на два острова

Общината призовава пътуващите да разгледат Липси без автомобили това лято, както и да се въздържат за известно време от технологиите и да се насладят на ваканция с книги.
Според кмета, туристическите работници на острова също подкрепят плана за популяризиране на автентично ваканционно преживяване и екологично мислене сред туристите, които избират Липси за своята почивка.

Гръцкият остров Липсой се намира в южната част на Егейско море и е част от гръцкия архипелаг Додеканези.

Бенагил - митичната пещера в Португалия, до която се стига само по един начин СНИМКИ

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

PaulaFox

PaulaFox 21.05.2022 18:07

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062