logo

Шведска манекенка отиде на хърватски остров и ето какво й се случи

Шведска манекенка отиде на хърватски остров и ето какво й се случи

Оправдала алкохола в кръвта си с думите: "Бях жадна"

Шведската моделка Изабела Виола Линдблом беше осъдена на 9 дни затвор, след като беше арестувана за нарушаване на обществения ред в магазин в Сплит.

А именно 31-годишната Изабела попадна в ареста, след като уж тормозила клиенти в магазин в продължение на 4 часа, така че служителите били принудени да извикат полиция.

Когато видяла полицаите, манекенката започнала да крещи, а според „Далматински портал“ тя била арестувана със сила.

Стюардеса разкри как да ни настанят в първа класа без доплащане

Установено е също, че е под въздействието на алкохол, след като са измерили 1,26 промила в кръвта й, а тя обяснила, че е изпила джина, който е носила, защото е била "жадна".

Казват, че това е най-здравословната страна в света

Полицията я откарала в психиатрията, а оттам я преместили в Наказателния съд в Загреб и в затвора. Линдблом не пожелала да признае престъплението и след показанията на полицейските служители тя беше осъдена на 9 дни затвор, които вече е изтърпяла, както и заплащане на разноските по процедурата в размер на 300 куни.

Изабела се озова в светлината на прожекторите, след като окупирала хърватския остров Яз, където живеела един месец с кокошки и кучета, и се превърнала в основна тема за местните жители.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 27.06.2022 8:19

Сексуално ли ги е тормозила?

Дучо

Дучо 27.06.2022 20:41

Някои са ходили по подиуми,а не на училище и си мислят,че Балканите са част от Африка,затова подобаващо се държат като диви. Като ги вкарат няколко пъти в клетка и ще се очовечат.

бати чиряслуто

бати чиряслуто 28.06.2022 10:36

Ако тва нящу е манекенка,аз съм крали Марко!