logo

Туристи посетиха луксозен курорт и признаха: Мислехме, че ще умрем

Туристи посетиха луксозен курорт и признаха: Мислехме, че ще умрем

Двойката сподели в ТикТок историята си и ужасяващото си преживяване

Ваканция в луксозен хотел се превърна в ужасно отравяне за туристи от Обединеното кралство. Британците, посетили известният курорт, споделиха историята си в TikTok.

Истина или мит: Вярно ли е, че не можеш да се удавиш в Мъртво море?
 

Става дума за курорта Кабо Верде. 52-годишната Ники Алън резервира пътуване до двореца Риу Санта Мария чрез туристическа агенция TUI, за да отпразнува победата си над рака с партньора си Дарън.

Според британците веднага след настаняването те отишли ​​на бюфета. Сред ястията, които яли туристите, било свинското месо, което не само било трудно за дъвчене, но и било сурово отвътре. Както каза пътничката, няколко часа след обилен обяд тя започнала да повръща силно.

Британката се обадила на рецепцията и помолила за помощ. Според нея обаче персоналът владеел английски на лошо ниво, така че жената просто не била разбрана и никой не дошъл в стаята й. Партньорът цял ​​ден се гмуркал, но, когато се върнал в хотела, също му станало лошо.

Как изглежда Бургас в очите на двама млади французи

Освен повръщане, туристите получили тежка диария. „Кръв започна да тече и от двете дупки, това наистина ме изплаши. В един момент Дарън беше в делириум, той просто мърмореше и говореше глупости и аз си помислих, че ще умрем тук", описа преживяванията си с тази фраза Алън.

Освен това в стаята свършила питейната вода и тоалетната хартия. „Можете да си представите колко мръсна и отвратителна бе стаята“, добави тя. „Цяла седмица останахме в стаята без чужда помощ.“

Жената каза, че звъняла в болницата по 10-15 пъти на ден, преди да събере сили и почти да изпълзи до лобито на хотела. Накрая тя успяла да извика такси до най-близката болница. Британката твърди, че медицинските сестри са й слагали капкомери, без дори да знаят медицинската й история.

След завръщането си в хотела туристите бяха преместени в нова стая, където прекараха остатъка от почивката. Алън отбеляза, че тя се е опитала да върне парите за пътуването чрез туристическа агенция, но служителите са й предложили само половината от цената на почивката като компенсация.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!