logo

Туристка по бански и трима полицаи в шокиращо ВИДЕО от световна топ дестинация

Туристка по бански и трима полицаи в шокиращо ВИДЕО от световна топ дестинация

„Вие ме нападате сексуално“, крещи жената докато се бори със служителите на реда

Туристка беше арестувана на Малдивите заради това, че носи бански. Жената е задържана на нетуристическия остров Маафуши – част от атола Каафу в Индийския океан.

Кадри от инцидента показват жената, облечена в бански с горнище и долнище, която говори с британски акцент. Тя се съпротивлява на трима полицейски служители, които я извеждат насила от плажа.

Единият от полицаите държи плажна кърпа и се опитва да я покрие, съобщава „Индипендънт“.

Туристка се разходи на плаж с лентички вместо бански – не ѝ простиха СНИМКИ

Чува се как британката крещи „Вие ме нападате сексуално“.

По-късно полицейският комисар Мохамед Хамид направи изявление и посочи, че „инцидента, при които който наши служители са задържали туристка, изглежда е зле отработен“.

„Извинявам се на туристката и на обществеността за това. Предизвикателството, което поемам, е да направя полицейската служба. Работим върху това“, каза той.

Жената е арестувана за „неприлично показване“, но случаят в момента се разследва.

3 неща, които издават, че една жена е необвързана СНИМКИ

Въпреки е Малдивите са популярна туристическа дестинация именно заради плажовете, носенето на бански е строго забранено извън туристическите райони. Засега не е ясно къде точно е снимано видеото.

 

Според местна медия, полицаите смятали, че жената е била под въздействие на алкохола.

Малдивите е страна, състояща се от около 1200 острова, групирани в различни „атоли“. На много от островите има курорти и хотели от международни вериги, където правилата за облеклото на туристите са много свободни.

Британското външно министерство напомня на пътешествениците се, е Малдивите е страна, в която действат ислямските закони.

„Трябва да уважавате местните традиции, обичаи, законии и религии по всяко време и да внимавате за действията си, за да сте сигурни, че няма да се обидни, особено по време на свещения месец Рамадан или ако смятате да посещавате религиозни места.

Това ли е най-добрият плаж на света?

Обличайте се като цяло неофициално, но трябва да бъдете внимателни за местните стандарти за облекло, когато посещавате нетуристически острови. Нудизмът и ходенето на плаж топлес не е разрешено никъде, включително и в курортите“, обясняват от там.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай