logo

Влюбени заминаха  на мечтана екскурзия в Доминикана, но изчезнаха мистериозно

Влюбени заминаха на мечтана екскурзия в Доминикана, но изчезнаха мистериозно

Мъж и жена от Ню Йорк изчезнаха след почивка в Доминиканската република. 43- годишният Орландо Мур и 32-годишната Порша Равенеле е трябвало да се върнат на 27 март от четиридневна екскурзия до курортния град Самана, но не са се качили на борда на самолета, съобщава ВВС.

Последното съобщение от двойката е, когато са тръгнали към летището с кола под наем в края на пътуването си. Местната полиция разследва случая, а властите в САЩ също са информирани.

На море в топла страна през февруари - къде да отидем?

Говорителят на Националната полиция на Доминиканската република заяви, че все още не са в състояние да кажат дали двойката е отвлечена. Наетата от тях кола не е намерена, но от полицията имат информация, че са платили такса по пътя към столицата Санто Доминго в 1:41 ч. местно време, когато са планирали да отпътуват. От Американското посолство в Санто Доминго не отговориха на въпросите на ВВС, но служител на Държавния департамент е заявил, че „е запознат с доклада за липсата на американската двойка”. Сестрата на Орландо Мур е разказала пред Ен Би Си, че американските митнически служби са потвърдили, че той не се е върнал в страната.

Двойката е била отседнала в ол инклузив хотел в Самана от 23 до 27 март. Черил Фрийман, която също е била отседнал там и се е сближила с двойката, разказа пред Си Ен Ен, че Порша е била притеснена относно наемането на автомобил и е искала да се увери, че има достатъчно бензин и заредено GPS устройство.

Туристи заминаха за мечтана екскурзия в Ирландия, но преживяха нещо много смущаващо

Двамата са били предупредени от компанията, която е дала колата под наема, да не отварят прозорците, защото местните извършват престъпления. Държавният департамент на САЩ предупреждава туристите да бъдат внимателни, когато посещават Доминиканската република, тъй като грабежите, убийствата и сексуалното насилие са често срещани там.

Черил Фрийман последно е чула Орландо и Порша през нощта преди планираното заминаване и двойката не е отговорила на съобщенията, които им е изпратила след това. Близките на двамата също са казали, че те са спрели да споделят снимки в социалните мрежи и да отговарят на съобщенията по това време. Разследването на мистериозното изчезване продължава.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай