Как изглежда отвътре единственият британски комплекс с чисто голи обитатели СНИМКИ 18+

Как изглежда отвътре единственият британски комплекс с чисто голи обитатели СНИМКИ 18+

Скандално известният натуристки курорт представлява затворена общност

Често британците са считани за големи превземки от останалите европейци, но това със сигурност не може да се каже за населеното място Шпилплац в английското графство Хертфордшир.

Скандално известният натуристки комплекс представлява затворена общност, скрита близо до гората Брикет. Това е единствената жилищна натуристка общност във Великобритания.

Там живеят около 50 души и всички са много по-щастливи без дрехи, съобщава „Дейли Стар“.

Ако искате да станете нудисти: Няколко основни правила, за да не си изядете боя - 2-ра част

Журналистката от “Herts Live” Изабела МакРей разказва от първа ръка какво е видяла на обиколката, която е направила с живеещи там.

„Увита в своята плетена рокля и пухкаво палто, аз съм чуждият човек, нахлуващ в техния свят, а не обратното, макар че те изобщо не ме карат да се чувствам така.

Изабела била разведена от живеещия в общността Том Дайрър-Бийрс. Той я приветствал със съпругата си Виктория в дома си, „който изглежда като малко бунгало отвън, но се усеща като много просторен и уютен“.

Том, който е от Пенсилвания, споделя: „Сред другите натуристи е страхотно, защото ние просто се свързваме един с друг без проблеми“. Той казва, че за пръв път е проявил интерес към натуризма, след като започнал да позира за класове по рисуване. Първоначално бил несигурен, тъй като това било нещо непознато, но почти веднага започнал да се чувства много естествено, позирайки гол.

„Като жена обществото те кара да се замисляш много за тялото си. Когато станеш натурист, осъзнаваш, че това не е съществено. Невероятно е. Осъзнаваш, че телата минават през различни етапи. Тази идея за „красивото тяло“ е нелепа. Тя е подигравка“, казва съпругата му Виктория.

„Когато видиш хора без дрехи, си казваш: „Ами това е“. Трябва да се съсредоточиш върху тов акакви са хората като личности и това става най-важното нещо. Няма дрехи, които да посочат къде се намирате в обществото или към каква група принадлежите. Там сте само вие като личност“, добавя тя.

„Проблемът е, че хората не виждат достатъчно голи тела, десексуализирани голи тела, особено като деца и тийнейджъри. Ако това стане по-нормално, толков амного притеснения ще изчезнат. Но пътят това да стане нормално е много дълъг, защото трябва да се преодолеят десетилетия ненужни притеснения. Ако свикнете да виждете хората такива, каквито са, всичко ще е много по-различно“, казва още Том.

Той прочел за Шпилплац, който бил основан през 1929 г. от Чарлс и Дороти Макаски. Това е единствената във Великобритания натуристка жилищна зона, където нудистите живеят заедно, но в Европа има много такива.

През 1957 г. британската телевизия ITV излъчила документален филм за Шпилплац, с който били интервюирани Чарлс и Дороти и тяхната дъщеря Иселт. Смята се, че това първото в историята на британската телевизия показване на гола жена.

„Шпилплац“ на немски означава „площадка за игра“ и е създадено от натуристите като място за отдих. Дори и днес, когато мястото е затворено за посетители прз студените зимни месеци, могат да се видят признаците на кипящия живот – клуб, детска площадка, джакузита и басейн, баскетболно игрище и място за къмпинг.

Въпреки че сред натуристите мястото е много популярно, малцина хора в района са чували за него.

Градът на голите, където хората са без дрехи даже в банките и кафенетата 18+

Организацията „Британски натуристи“ е взела имота точно до Шпилплац. Там има клуб за членовете на организацията откакто Шпилплац съществува, но активността му запада. Сега той се разработва отново с надеждата да се превръне в притегателен център за натуристите от Лондон и околностите.

(Снимки: spielplatz.co.uk)

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

фдгд

фдгд 18.01.2022 14:12

А ебат ли се ?

Въх

Въх 18.01.2022 20:14

С какво?

ххх

ххх 19.01.2022 10:11

Как няма да се таковат гледайте в порно тубите клипчета със скрити камери от подобни нуди места. Плющат се като за последно млади стари, даже има и красиви мацки. Само на некой дъртофелник да почне да му става и веднага някоя налапва спаруженото хоботче...

юрист

юрист 08.06.2022 10:12

предполагаме, саксийките с цветя са с естествено наторяване :)

Нина

Нина 21.12.2023 18:17

Тия са ненормални.