7 от най-мрачните  места в света, напомнящи сцени от филми на ужасите

7 от най-мрачните места в света, напомнящи сцени от филми на ужасите

Сред тях са парк в Берлин и гора в Япония

Когато минавате покрай стара изоставена сграда или намерите подобни снимки в интернет, мислите ли, че тези места биха били подходящи за правене на филми на ужасите? В крайна сметка за това просто се създават големи къщи, болници, училища или непроходими гори. И благодарение на великолепните трикове и техники на сценаристи и режисьори, това впечатление се подобрява. Навсякъде по света има достатъчно истински плашещи места, в които определено не бихте искали да бъдете. 


Шпрее парк (Берлин) 

Този парк, който е изоставен след фалита на собствениците му, днес изглежда, че може успешно да заеме достойно място в един филм на ужасите. Сега всеки  е свободен да посети парка на брега на река Шпрее. 

Най-бедното племе в Африка - ходят голи не за друго, а защото нямат какво да сложат

Държавна гора Морган в Монро (Индиана) 

В средата на тази тъмна гора има къща, която е също толкова страховита. Както казват легендите, Йети често бродят в гората, така че бъдете много внимателни, ако решите да посетите това място. 


Корхито Хурадо (Испания) 

Главният герой на ужасните истории, свързани с семействата на Хередиа и Кортиго Журадо, е къща, която се намира в южна Испания и е известна с паранормалните явления, които се случват там. 


Островът на куклите (Мексико)

Стотици кукли, висящи около дървета, са основните обитатели на тази гора. Удивително е как тези кукли и кученца изглеждат елегантно и красиво в магазините и колко дяволски и ужасни изглеждат тук. 


Мери Кейнс Клоз (Шотландия)

Най-известната търговска алея в Единбург прилича на сборище на вещици и призраци. Това място изглежда наистина ужасяващо! 


Аокигахара (Япония) 

Това е гора с безкрайни дървета и непроходими гъсталаци, не случайно няколко филма за вампири са заснети в нея. 


Психиатрична болница Арадел (Австралия)

В тази болница преди е имало пациенти с различни психични заболявания. Днес тя вече не функционира, но това изоставено място е доста популярно сред туристите. Според някои източници тук живеят призраци. 

Най-евтините хотели в Европа. Вижте къде (освен в България) са те

Тези места наистина изглеждат ужасно, но в същото време именно поради своята мрачна изоставеност привличат вниманието на туристите.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай