Българка замина за дългочакано пътешествие до Мароко, но преживя голям кошмар

Българка замина за дългочакано пътешествие до Мароко, но преживя голям кошмар

Понякога дългочаканото пътешествие може да се окаже истински кошмар. Особено, ако не се доверите на подходящата туристическа агенция. Това разказва Тони Ябукарска в една от групите за пътешествия във Фейсбук.

„Здравейте, намирам се в Мароко. Дългоочакваното пътуване е пълно фиаско. Имам много да разказвам, но бързам да споделя ужасното преживяване. Виновник -фирма „Абакс“. Иска ми се да предупредя всички следващи пътуващи. От 6 дни до момента съм спала в прилично легло една вечер. Това е, което получавам, за парите, които съм платила и то след много часови преходи с раздрънкан автобус. Преценете дали искате да ви се случи“, пише разочарованата пътешественичка.

Експерти разкриват скритите капани на ол инклузива

Под поста й други българи споделят, че като цяло не са били доволни от пътуването си до Мароко.

„Това е Мароко! Винаги съм се чудела, какво толкова привлича хората за да ходят там? На 14 км е от мястото на което живея, и никога не ми е и минало през ума да отида“, пише една от тях.

Нора Николаева, която е пътувала със същата фирма, но до друга дестинация, споделя опита си:

„Здравейте в неделя се върнахме от пътешествие в Хургада, пак същата фирма (най-ужасната) платихме за настаняване в двойна стая на човек, бяхме три жени с малко дете на 3години, за което взеха само 40 лв по-малко от цената и ни настаниха в двойна малка стая с 3 единични легна и ни набутаха в стаята още 1 допълнително, едвам се разминавахме... всички хора се оплакваха от тях. Храната ни за 4-звезден хотел не беше нищо особенно и всичко лютиво, а закуските ни, които опаковаха рано сутрин, за тези които имаха екскурзия до Луксор или Кайро, бяха мухлясали. Късната ни вечеря беше толкова мизерна, че правих скандали и готвиха специално за нас.“

Ето защо не трябва да мърсувате на круиз

Соня Христова пътувала със същата фирма, но до Сардиния:

„В Сардиния групата ни се оказа без багаж. Изпратили го в посока Сицилия. Добре че на следващата вечер ни го донесоха в хотела. Ескурзоводката, която ни посрещна в Сардиния, беше българка, наета от фирмата и ни заведе до хотела, настани ни и дотам. Сподели че преди е работела като сервитьорка и фризьорка. Не беше запозната с историята на острова и града. Най лошото преживяване.“

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай