logo

Блогърка показа странна техника за стягане на багаж и всички се влюбиха в нея ВИДЕО

Блогърка показа странна техника за стягане на багаж и всички се влюбиха в нея ВИДЕО

По този начин мога да си стегна нещата за няколко минути, похвали се тя и обра овациите в нета

Експерт по пътуванията показа нестандартен трик за ефективно стягане на багажа. Хората направо се влюбиха в него.

Докато си приготвя чантичката с тоалетни принадлежности са кратки бизнес пътувания, блогърката Ребека разкри кои са нещата, които винаги държи опаковани и готови в чантите си.

Тя обясни, че винаги принтира и ламинира списъци за напомняне с нещата, които трябва да се сложат в последната минута – като паста за зъби и лекарства, пише „Сън“.

Разкриха коя авиокомпания е номер 1 за повреден личен багаж на пасажерите

„Понеже имам много кратки пътувания по работа, трябва да съм наистина ефективна при опаковането. Държа ламинирани списъци във всяко отделение на чантата с принадлежностите. Повечето неща ги държа там през цялото време и трябва само да добавя няколко неща, като грим, лекарства, бижута и съм готова“, сподели тя с последователите си в TikTok.

„По този начин мога да си стегна нещата за няколко минути. Чантичката с приналденостите ми е наистина компактна и е лесно да я събера в ръчния си багаж, ако нямам чекиран“, допълва тя.

Какво да си сложите в багажа за круиз, за да не ви се доплаче на борда

 

@destination.wonderland #disneycountdown Day 5: hacks for packing your toiletries #howto #packingtips #travelhacks #packinglight #frequentflyer ♬ Island In The Sun - Weezer

Потребителите са повече от впечатлени от вниманието към детайла и организацията в системата на Ребека. „Този списък е ново ниво. Определено ще ми трябва в моята игра“, написа един от тях. „О, Боже, твоите списъци! Точно това е, което ми липсва. Имам предварително подготвени чанти, но винаги забравям нещо“, коментира друг.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай