logo

Изрязани и разголени – дрехите, заради които изхвърляха от самолета през 2021 г. СНИМКИ

Изрязани и разголени – дрехите, заради които изхвърляха от самолета през 2021 г. СНИМКИ

Вижте сами и преценете дали наистина облеклото на тези жени е заслужавало чак толкова строго наказание

Знаете ли, че авиокомпаниите имат дрескод? Мнозина от нас изобщо не се замислят по този въпрос, когато се качват в самолета.

Точно по тази причина жените от следващите снимки останали като гръмнати, когато салонният персонал ги изгонил от полета преди излитането.

През 2021 г. много дами се оплакаха от това, че са били отстранени от полета заради външния си вид. Изрязани потници, плътно прилепнали шорти и спортни сутиени бяха нещата, които се сториха обидни на служителите на авиокомпаниите, съобщава „Дейли Стар“.

Защо пътниците никога не трябва да свалят обувките си при излитане и кацане

Вижте сами и преценете дали наистина облеклото на тези жени е заслужавало чак толкова строго наказание.

През юли фитнес моделът Дениз Саяпинар, която се преместила в САЩ от Турция, беше свалена от американски стюардеси в Тексас, които ѝ казали: „Вие сте гола и оскърбявате семействата на другите“.

През януари Катерин Бамфорд носела прави панталони и потник с връзки на врата сокато чакала самолет в Австралия. Преди да се качи до 23-годишната девойка се приближила жена от персонала, която ѝ казала пред всички, че пилотът не иска да я качи заради дрехите, които носи.

През февруари инфлуенсърката Изабел Елинор се оплака пред феновете си, че за малко щяла да бъде изгонена от полета си за Мелбърн заради силно изрязаното си черно потниче нарязаните си дънки. Накарали я да се покрие със сигнална жилетка.

Изгониха пътничка от самолет заради "оскърбителните ѝ цици", но след това.... ВИДЕО

През септември пътничка се оплака в TikTok, че е била унижена заради външния си вид и физиката си. Тя носела спортен сутиен и къс клин и един служител ѝ направил забележка, че коремът ѝ се вижда. Тя била принудена да си облече тениска отгоре, след което я пуснали на борда.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Alex

Alex 06.01.2022 17:55

Просто им се чудя на тези/жени ли са,кой ги знае/!Ами да дойдат в България да видят разгащеност,разголеност до перверзия.Хем ще си изкарат добра почивка,хем може и да се поувеличи населението!А може и със свежи сили да се снабдим по телевизиите!

Alex

Alex 06.01.2022 18:01

С Ваше позволение,цензоре,вземам думата още веднаж.Няма да казвам имена,защото явно се засягате.Пак повтарям-погледнете нашите телевизии какво възпитателно въздействие оказват на подрастващите било с водещи или репортери!Та те би трябвало да ги качват и в градския транспорт!

Alex

Alex 06.01.2022 18:01

С Ваше позволение,цензоре,вземам думата още веднаж.Няма да казвам имена,защото явно се засягате.Пак повтарям-погледнете нашите телевизии какво възпитателно въздействие оказват на подрастващите било с водещи или репортери!Та те не би трябвало да ги качват и в градския транспорт!

123

123 07.01.2022 8:40

корви