Момиче показа невероятна техника на опаковане и завладя Интернет

Момиче показа невероятна техника на опаковане и завладя Интернет

Успявала без проблем да събере в една чанта 9 чифта обувки и 50 дрехи

Потребителка на Twitter публикува снимка на техниката си за опаковане на дрехи и обувки, която предизвика наслада и учудване на други потребители на социалната мрежа, съобщава Daily Mail. До този момент туитът събра повече от 12 хиляди ретуита и почти 60 хиляди харесвания.

Най-отровният град в света, в който старците са на 38

19-годишната Елизабет Чайлдс събира нещата си, за да се върне да учи в университет в Северна Каролина. Момичето се похвали за това колко ефективно и удобно е побрала девет чифта обувки и около 50 дрехи в една малка чанта.

Жителката на град Такома в американския щат Вашингтон отбеляза, че целият процес отнема не повече от 15-30 минути. „В долната част на чантата има специално отделение, в което слагам обувките си, след което събирам дрехите на рула и не ги сгъвам. Както се оказа, военните обикновено правят това “, добави Чайлдс.

В Джакарта построиха цяло село на покрива на сграда

Тя показа и отделението за обувки в отделно видео. Един потребител предложи да запише свой пълноценен видеоклип в YouTube как да събира нещата в чантата си също толкова ефективно. Друг потребител помоли да напиша каква чанта използва студентката и в крайна сметка получи отговор.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай