logo

Не дишайте и не пипайте нищо: Строгите правила, които трябва да се спазват в частния самолет на Ким Кардашиян!

Не дишайте и не пипайте нищо: Строгите правила, които трябва да се спазват в частния самолет на Ким Кардашиян!

„Не дишайте. Не пипайте нищо“, казва Ким на всички свои спътници, което може да е мотото на нейната частна авиокомпания

„Не дишайте. Не пипайте нищо“, казва Ким на всички свои спътници, което може да е мотото на нейната частна авиокомпания. И изглежда, че има доза истина в тази шега.

Оказва се, че звездата има строг набор от правила за късметлиите, които имат късмета да бъдат на борда на нейния самолет за 150 милиона долара (между другото, един от най-богатите хора на планетата Джеф Безос се движи по света с същия самолет).

И всичко това, за да запази скъпото превозно средство в оригиналния му вид. Ким не прави изключения дори за членовете на семейството си.

Без автобронзиране
В нов епизод на The Kardashians Кендъл Дженър казва на сестра си по FaceTime, че иска да използва автобронзант, преди да отлети за Милано. Реакцията на Ким е безценна: „Видях ли моите кашмирени седалки? И не трябва да има петно ​​от автобронзант върху моите кашмирени седалки." Е, звучи убедително - просто интересно, това правило важи ли и за грима? 

В самолета - само по чехли Skims
Ким моли пътниците да не носят улични обувки на борда на самолета. Сестри, деца, приятели на деца се преобуват с чехли на собствената й марка, преди да влязат в салона. И правилно, има по-малко мръсотия по пода - и рекламата за Skims е отлична.

Странните специалитети в единствения ресторант на островите Вестман в Исландия ВИДЕО

Никаква мазна храна
По принцип Ким няма нищо против закуската на борда: самолетът има собствен хладилник със закуски и вафли. Но на предложението на Кендъл да поръча паста като горещо ястие, тя отговори рязко с отказ: „Летим за проклетата Италия. Няма да ядем паста в самолета." Е, много предпазливо: не можете да избегнете мазни петна по столовете от карбонара!

Не знаем за вас, но ние прочетохме всичко това и някак изведнъж загубихме интерес да станем спътници на звездното семейство. И никога не се знае, какво ще стане, ако Ким наистина забрани дишането? 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дедовия

Дедовия 05.10.2022 10:28

Тъпооо!