logo

Никога не ходете там: Това са най-надценените туристически атракции СНИМКА

Никога не ходете там: Това са най-надценените туристически атракции СНИМКА

Може би най-скъпият град в света си заслужава да бъде посетен, за да видите най-модерните хотели и най-красивите оранжерии

Къде да отидете на екскурзия и какво да видите е въпрос на вкус и не винаги трябва да разчитате на мнението на мнозинството.

В света има доста обекти, които са включени в задължителната програма за разглеждане на забележителности, но след посещение оставят чувство на разочарование.

Експерти анализираха отзивите на туристи и блогъри в интернет и направиха за вас селекция от 4-те най-надценени туристически места.

Ето кои са те:

Малката русалка в Копенхаген

Символът на столицата на Дания - приказната Малка русалка от приказката на Ханс Кристиан Андерсен е посочена във всички градски справочници. Но опитните туристи не съветват да правите досадния марш до нея, за да не бъдете разочаровани. Фигурката е висока само 1,25 м и външно не е много впечатляваща.

И Малката русалка е тъжна, и туристите не са щастливи ...

Вече всеки може да го направи! Ето как да летим евтино в бизнес класа

Остров Сентоса (Сингапур)

Може би най-скъпият град в света си заслужава да бъде посетен, за да видите най-модерните хотели и най-красивите оранжерии. Но бъдете готови за прекомерни разходи на всяка крачка, а съвсем обикновените плажове и забавления на Сентоза ще засенчат много туристически места по света по отношение на високите цени.

Лас Вегас

На главната алея на Лас Вегас, залята от нощни светлини, сред казината и ресторантите можете да видите копия на най-известните сгради в света. Но ако не сте комарджия или купонджия, струва ли си да отидете до края на света и да флиртувате сред пияните туристи и проститутки?

Пътник засне на най-краткия полет в света и пусна ВИДЕОТО в мрежата, вижте го

Холивудската алея на славата

Лос Анджелис е столицата на световното кино, хората идват тук, за да видят отпечатъците на ръцете на световни филмови знаменитости (самите артисти едва ли ще срещнете там). Алеята на славата обаче не е толкова бляскава, колкото се представя: шумна тълпа от туристи, изобилие от търговци и бездомни хора могат да развалят впечатлението от града.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ДиД

ДиД 23.07.2022 8:35

Браво. Такава информация е полезна, а не реклами къде е най-най-по. Друго такова място е Дубай. Жега, бетон и асфалт, магазини, хотели, обикновен и не особено добър плаж. По каква причина Дубай е мечтата на много хора? Поради рекламата.