Пътуваща инфлуенсърка разказа как я свалят мъжете от различните националности

Пътуваща инфлуенсърка разказа как я свалят мъжете от различните националности

Шейла сподели нещо неочаквано за гръцките мъже и за това къде се чувства най-спокойно

Инфлуенсърка повдигна завесата за това какво е сама жена да обикаля света. Шейла Сантош е била в 16 държави и си поставя като цел в живота да обиколи още повече части от света.

Бразилката е посетила туристически забележителности, опитвала е местната кухня и, като необвързана, е използвала възможността да флиртува.

Любвеобилните, но коварни филипинки СНИМКИ

За нейна изненада няколко неочаквани неща са се случили по време на нейните романтични приключения. Едно от тях са нестандартните опити за свалка.

„Най-необичайният начин за започване на разговор, който съм виждала, беше в Лондон“, казва моделката, която живее между Бразилия и Англия – страната, превърнала се в нейна втора родина.

„Беше в ресторант. Имаше един мъж, който ме гледаше много, след което ми направи знак, а аз се престорих, че не го виждам. Минути по-късно сервитьорът ми донесе бутилка шампанско и букет с рози с неговия номер“, разказва тя.

Шейла казва, че се чувства по-желана във Великобритания. „Мъжете винаги се опитват да направят контакт с мен. Независимо дали е в барове или ресторанти“, казва тя, цитирана от „Дейли Стар“.

Но бразилката се чувства по-сигурна в Мароко: „Имах няколко опита за свалки, но не може да се сравнява с Англия“.

Според моделката, Гърция е най-подходящото място да си намерите разкошен джентълмен. „Помислих си, че гръцките мъже да чудесни. Всеки следващ по-красив от предишния“, споделя тя.

В същото време била много изненадана, когато целунала младец от САЩ. „Трудно ми е да избера. Бразилската целувка е много известна, но на мен ми харесва американската“, разсъждава тя.

Как ходят по срещи в различните държави – ще паднете от стола

По-рано тя сподели, че много хора не мислели, че е бразилка, защото имала плоско дупе. Затова тя легнала под ножа, за да подсили своята самоувереност.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Феминистки

Феминистки 18.07.2022 8:00

Не става ясно на кого лапа усилено пътуващата духачка, за да и плаща масрафите с околосветските екскурзии, гарнирани с членове, където си хареса?

Феминистки

Феминистки 18.07.2022 8:06

По каква линия Великобритания и е станала втора родина? Е-е-х, този международен паспорт, и тези богати импотентни малоумници, дето са луди за пичка!

Шмекери

Шмекери 18.07.2022 8:28

Щото светът се напълни с такива куротрошачки, и ботаташките копелдии харчат луди пари, за да им плащат масрафите, затова сега тези финансови господари на света ни устройват инфлация:

цветарката

цветарката 18.07.2022 8:31

Курвенски мурафети в превод.

Ерш

Ерш 18.07.2022 8:47

Най вероятно след Мароко и други страни на резаци се е наложило да стеснява халката отзад, че там бразилско не бразилско дупе мъжко или женско не подбират.

Инфлуенсърка!

Инфлуенсърка! 19.07.2022 5:30

Колко мило! А ние им викахме курви!

Кочо

Кочо 20.07.2022 12:11

Курва

анонимен

анонимен 20.07.2022 14:53

Човечеството постепенно губи нормалността си. Да си направи пластична операция,за да има маймунско дупе.

Largo

Largo 22.07.2022 7:10

Чета коментарите на българите и за пореден път се убеждавам,че са прости комплексари за които жените както винаги са отпадък