Работник на круиз: Сексът с пътници е забранен, но ние намираме начин 18+

Работник на круиз: Сексът с пътници е забранен, но ние намираме начин 18+

По думите му, да спиш с пътниците се избягва много усърдно, тъй като означава „общо взето незабавно уволнение и вкарване в черен списък на бранша“

Вероятно малцина се замислят по този въпрос, но всъщност сексът между служителите на круизните кораби от големите компании и пътниците е строго забранен. Въпреки това той все пак се случва. Това разкрива работник на круизни кораби в Reddit.

Работникът, пожелал да запази анонимност, работи по корабите от четири години. Той отговаря на въпросите на любопитни потребители в мрежата.

Околосветски круиз пристига в Бургас - ето кога

Въпросът, зададен от потребителите, гласи: „Потребители на Reddit, които работи на круизни кораби, как изглежда сексуалният ви живот? Оправяте ли се един друг? А пътниците?“.

Ето и отговора на работника: „Свалки и връзки от всякакъв вид се случват, може би по-често, отколкото на обикновен човек на сушата, заради страстта на екипажите към сериозното пиене, но не до ненормалната степен, за която четете онлайн. Между лудите смени, липсата на сън, вечното присъствие на съквартиранти и простия факт, че трябва да работите и живеете един с друг нонстоп понякога до 9 месеца, повечето хора не скачат в леглото всяка нощ“.

По думите му, да спиш с пътниците се избягва много усърдно, тъй като означава „общо взето незабавно уволнение и вкарване в черен списък на бранша“. Това, обаче, не означава, че членовете на екипажа винаги са целомъдрени.

Служителят признава, че екипажът намира изобретателни начини да спи с пътниците без да ги хванат. Той обяснява: „Естествено, това все още се случва, но всеки, който поема този риск, обикновено не е толкова глупав, че да го спомене пред когото и да било (защото на корабите нищо не остава тайна) докато не подаде заявление за напускане и не стъпи на твърда земя“.

Друг служител добавя по темата: „Направих обиколка на круизен кораб преди повече от 10 години. Не ни беше позволено да се сближаваме с пътниците изобщо. Строго забранено!

Обаче ни насърчаваха да спим с колегите си от екипажа. Имаше два бара за служители. Единият беше като нощен клуб, другия беше повече като дупка. Много откачени неща ставаха там.

Държаха трупа на мъж, починал на круиз, в хладилник за напитки

За тези 5 месеца спах с две момичета. Едното беше страст на момента след вечер в бара. Другата се превърна в нещо като връзка за следващите няколко месеца и спяхме само един с друг докато не слязохме на брега и повече не я видях“.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ванко кафата

ванко кафата 08.11.2023 14:21

Има една Гергана от Варна ,постригва ,нимфоманка , за 6 месеца си купи апартамент на пъпа на Варна ,

Капитана

Капитана 08.11.2023 15:16

Ванко как се пише в Инстаграма Гергана?