Руска блогърка: Никога не яжте това в Египет, опасно е!

Момичето също забеляза, че често слагат в бюфета закуски, които бяха сервирани вчера като горещо ястие

https://pochivka.blitz.bg/narachnik/ruska-blogrka-nikoga-ne-yazte-tova-v-egipet-opasno-e Pochivka.blitz.bg
Руска блогърка: Никога не яжте това в Египет, опасно е!

Руската пътешественичка и блогърка Саша Коновалова посети Египет и разказа за ястията и продуктите, които никога не е приемала на шведска маса в ресторанта на хотела. Тя обясни причините в личния си блог.

Рускинята отбеляза, че според стандартите е позволено да се сервира отново част от храната под формата на ново ястие, но предупреди за салати, които имат странен състав. Например студена паста с наденица или зеле, боб с "пластмасово" сирене и ориз или карфиол с паста с "тон" бял сос. Забелязала и съмнителни парчета пица в отдела с хляб, останал от предишния ден.

Никога не трябва да ходите до тоалетна в Бурдж Халифа, причината ще ви смае

От напитките блогърът призова да се избягва разреденият концентрат на прах, който се прикрива като сок и се сервира в прозрачни пластмасови контейнери.

„Тази течност я наричат „сок“. Напитката е много сладка, "химус" на вкус и твърде ярка. Такова "юпи" може да се намери дори в не най-евтините хотели. Не разбирам как можете да спестите от това, което децата най-често пият“, предупреди рускинята за опасния продукт.

Момичето също забеляза, че често слагат в бюфета закуски, които бяха сервирани вчера като горещо ястие. Например долма. Освен това блогърът беше подозрителен към снек руло, чийто състав не беше разкрит - пътешественикът предположи, че може да бъде приготвено от месо, риба или черен дроб.

5 неща, които никога да не казвате на една рускиня!

„Никога не съм виждала руски туристи да ядат това“, добави тя.

Освен всичко друго, авторът на блога никога не яде пудунги заради евтиния им състав (нишесте, захар и ванилин).

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи