logo

Секси стюардеса на "Томас Кук" остана без работа, но мрежата полудя по нейните СНИМКИ 18+

Секси стюардеса на "Томас Кук" остана без работа, но мрежата полудя по нейните СНИМКИ 18+

След като новината за фалита на компанията беше оповестена, стотици разплакани служители се събраха на среща в централата в Питърбъро

Стюардеса от „Томас Кук“, която се превърна в Инстаграм звезда благодарение на снимките от безкрайните си пътешествия, изгуби работата си след фалита на британската компания.

Тя сподели с тъга, че е изгубила „работата на мечтите си“. Съдбата, обаче, може да ѝ поднесе изненада.

25-годишната Клои Бейн, която има впечатляващите 45 000 последователи в социалната мрежа, е сред 21 000-те служители, които остават без работа след краха на „Томас Кук“.

Защо блондинките летят за Ямайка само в задната част на самолета

„За мен не беше просто работа, беше нещо, което обичах. Беше работата на мечтите ми, защото намерих работа, в която се влюбих“, споделя красавицата.

След като новината за фалита на компанията беше оповестена, стотици разплакани служители се събраха на среща на 24 септември в централата в Питърбъро, съобщава "Сън".

Мнозина получили съобщения за подкрепа от компанията в трудния момент.

Клои не може да шофира, затова се наложило баща ѝ да я закара на тъжната среща.

Персоналът няма да получи заплатите си за септември, а ще трябва да кандидатства за обезщетение от осигурителната си компания. Въпреки това някои служители продължават да работят, за да помогнат за прибирането вкъщи на хилядите блокирани туристи.

Клои, обаче, няма да изгуби хилядите си последователи, които е привлякла със своите любопитни снимки. Някои от тях са откровено разголени – нещо, което фигурата ѝ позволява да направи.

Надникнете в най-съвременния самолет отвътре - огромни монитори и много място

Красавицата едва ли ще стои дълго без работа. Вече стана ясно, че други туристически компании и авиопревозвачи са започнали да правят оферти на уволнените служители от „Томас Кук“.

А може и да реши да се насочи към съвсем друго поприще – като моделството например.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай