logo

Стюардеса разкри тайна за бордовите тоалетни, от която ще настръхнете

Стюардеса разкри тайна за бордовите тоалетни, от която ще настръхнете

По време на полет има два идеални моменти за ходене по нужда, разкриват запознати

Стюардеса разкри една доста неприятна подробност за тоалетните в самолетите, която може да ви стресира следващия път, когато ви се наложи да ги използвате.

Дългите полети изискват няколко почивки за тоалетна. А салонният екипаж знае точно какви ги вършите вътре.

Пред Buzzfeed анонимната стюардеса разказа: „Тоалетните са близо до мястото, където седим. Без значение колко много се опитвате да прикриете факта, че се изхождате, звукът е по-различен от този, който се чува при малка нужда. Така че ние винаги знаем“.

Стюардеси накараха пътничка да се съблече пред всички, причината е шокираща 18+

Хората, за които ходенето до тоалетна е изнервящо преживяване, могат да се опитат да я ползват, когато служителите са заети да обслужват пътниците.

Ерика Рот, бивша стюардеса, посочва, че по време на полет има два идеални моменти за ползване на тоалетната. Ако изберете подходящото време, може да имате 10 минути спокойствие и тишина да си свършите работата, каза тя пред Mel Magazine.

Стюард призна какви номера върти на пътниците, които му лазят по нервите

Според Ерика, единият идеален момент настъпва веднага след като сигналът за поставяне на коланите угасне, защото повечето хора все ще нямат нужда да отидат до тоалетна.

Ако го изпуснете, следващият „прозорец“ е когато започне сервирането на напитките. Тогава повечето хора са толкова развълнувани, че ще си получат пиячката, че са по-склонни да кръстосат крака и да стискат, вместо да го пропуснат.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Хахаха

Хахаха 14.05.2022 14:04

Аз си пърдя на воля и с това бучене в самолета изобщо не се чува.Само ако има много цигани и араби доста миришат и немити скандинавки и смърдят.

робот лош

робот лош 15.05.2022 10:29

Язе си блъскам по една злобарка винаги когата самолета литне успокоявам се и почвам да пия.