logo

Свръхдебел пътник в самолет накара стюардесите да му избършат задника докато той най-нагло…

Свръхдебел пътник в самолет накара стюардесите да му избършат задника докато той най-нагло…

200-килограмов пътник принудил екипажа на самолета, в който се возил, да му свалят дрехите в тясна тоалетна и да му избършат задните части. Докато те правели това, той стенел от удоволствие, съобщава „Сън“.

Гнусният инцидент станала на борда на дълъг полет от авиокомпания EVA Air от Лос Анджелис до Тайван.

Стюардеса на име Куо, която била ръководител на екипа от бордови помощници, твърди, че пътникът, чието име не се съобщава, накарали нея и колежките ѝ да го съблекат в тоалетната и да му избършат задника на 19 януари.

По време на пресконференция стюардесата обяснила, че серия от събития довела до свалянето на панталоните на мъжа и почистването на задните му части, след като се облекчил.

Малки хитринки за перфектната резервация и идеално обслужване в хотела

Мъжът, който тежал 200 кг, се качил на самолета с инвалидна количка и поискал да му бъдат дадени съседните седалки в икономичната класа заради габаритите си.

Тъй като самолетът не бил пълен, молбата му била изпълнена. Но той продължил с претенциите и поискал да ползва тоалетната на бизнес класата, тъй като не можел да се пъхне в кабинката на икономичната класа.

Пътникът настоявал, че нараняване на дясната ръка му пречело да се съблече, за да може да ползва тоалетната. Затова поискал член на екипажа да му смъкне панталоните, за да може да се облекчи.

Как да превърнете малка панелка в приказно бижу? (СНИМКИ)

„Казах му, че не можем да му помогнем, но той започна да крещи. Каза ми да отида там незабавно и заплаши, че ще се облекчи на пода. Тъй като гениталиите му вече бяха на показ, една от колежките ми донесе одеяло, което използвах, за да го прикрия. Но той много ядосано ми удари ръката, казвайки, че не го искам, а само искал да си свали бельото, за да използва тоалетната“, обяснява Куо.

След като изпълнили молбата му, членовете на екипажа останали напълно травмирани, когато били повикани повторно, за да избършат задника на пътника.

Главната стюардеса на Куо се съгласила с неохота, обяснявайки, че не искали да оставят пътуващият сам мъж заклещен в тоалетната. Неудобството на стюардесите, обаче, се превърнало в истинско унижение, когато пътникът започнал да стене от удоволствие докато една от тях му бършел задника, носейки три чифта латексови ръкавици.

Куо, която придържала пътника, за да не падне, разказва: „Той каза: „Ох, ммм, по-дълбоко, по-дълбоко“ и обвини моята главна стюардеса, че не му е почистила добре задните части, искайки да го направи отново“.

Стюардесата повторила действието три пъти преди да излезе, при което пътникът казал: „Сега можете да ми вдигнете панталоните“.

От авиокомпания EVA Air, чийто салонен екипаж се състои само от жени, каза в свое изявление, че персоналът не е длъжен да изпълнява исканията на пътниците – дори и на такива, изискващи специална помощ.

И това се случва: Клиент съду луксозен СПА център в Манхатън заради неочаквано „обслужване“ 18+

От синдиката на стюардите, който представлява Куо и колежките ѝ, твърдят, че проблемът е системен и произтича от това, че мениджърите в индустрията не гледат с добро око на служителите, които не изпълняват всяка прищявка на пътниците. От там предлагат или да се забрани достъпът на такива пътници или да авиокомпаниите да започнат да наемат мъже за стюарди.

Коментирай