logo

Те се видяха да пият по бира и се озоваха на полет до Ибиса за "купона на живота си"

Те се видяха да пият по бира и се озоваха на полет до Ибиса за "купона на живота си"

„Буквално купонясвахме целия уикенд и, когато слънцето изгря в неделя сутринта, трябваше да помислим как да се приберем вкъщи“

Двама мъже прекараха нощта на живота си, след като се озоваха в Испания без да са го планирали. Те решили да се видят за по бира в родния си град в Уелс.

Дан Евънс и Алекс Стъбс излезли в петък вечер и обещали, че ще са си вкъщи до 23.30 ч. По едно невероятно стечение на обстоятелствата, обаче, те направили спонтанно пътуване до най-купонджийското място в Испания – Ибиса, съобщава „Айриш Мирър“.

6 места, на които не бива да ходите след 35-годишна възраст

Докато пиели бира в Мертир, Уелс, някой предложил да отидат в Магалуф в Майорка. Двамата решили, че това е чудесна идея и си хванали такси до летището в Кардиф.

„Отбихме се вкъщи да си вземем паспортите и зарядните и се отправихме към летището“, казва 23-годишният Дан. „Когато отидохме там, обаче, полетите за Майорка бяха изцяло запазени, но пък имаше полет до Ибиса, затова си резервирахме него“, добавя той.

Двамата нямали запазен хотел или обратен полет. Вместо това те си купили къси панталони и се отправили директно към плажен клуб, а след това и към нощен клуб.

„Буквално купонясвахме целия уикенд и, когато слънцето изгря в неделя сутринта, трябваше да помислим как да се приберем вкъщи“, разказва Дан.

В неделя единственият им вариант бил да хванат самолет до лондонското летище „Станстед“.

Турист умря при мистериозни обстоятелства, снимайки под вода в Ибиса

„По-трудно беше да измислим план за прибиране, но успяхме. Летяхме до Лондон и имахме достатъчно време, за да стигнем навреме на работа в понеделник. Беше си шок, но определено си струваше. Не съжаляваме за нищо и вероятно ще го направим отново, но вероятно ще минат няколко години“, обяснява Дан.

Младежите са заснели на видео приключението си и то е гледано хиляди пъти.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!