logo

Това ли са най-скромните момичета в цял свят?

Това ли са най-скромните момичета в цял свят?

В Узбекистан е прието жената да работи наравно с мъжа, но след това трябва и да изчисти и му сготви вечеря

Прочетете този текст до края и ще научите малко повече за Узбекистан. Всичко, което се казва тук, е мое субективно мнение и не претендира за абсолютна истина, пише руският блогър Федя Иванов.

За разлика от арменските жени, не е прието да се говори за узбекската сексуалност.

В по-голямата си част те са много скромни и се грижат повече за децата и семейството като цяло. Една узбечка трябва да върши всички домакински задължения и да чака съпруга си. Дори ако работи наравно с него, това не отменя подготовката за вечеря при пристигането му.

Край Припят масово ловят радиоактивни чудовища и ги продават по пазарите

Като цяло жените от Узбекистан се считат за най-нееманципираните в света. Мюсюлманските фондации не осигуряват силна независимост на узбекските жени, но времето постепенно прави собствени корекции. Момичетата от селата се опитват да се преместят в столицата Ташкент или други големи градове на страната. Много от тях се опитват да получат добро образование в арабските страни и да изградят успешна кариера в чужбина.

Българка попадна в необикновено италианско гробище и разказа невероятни неща

Някои от представителите на тази страна понякога могат да се видят и на нашата модните форуми. Като участничката в шоуто "Фабрика на звезди" Согдиана, която не слиза от телевизионните екрани.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай