logo

Това са 3-те най-страшни призрачни села в България, само истински смелчага би ги посетил СНИМКИ

Това са 3-те най-страшни призрачни села в България, само истински смелчага би ги посетил СНИМКИ

Само истински смел човек би се впуснал в среднощно пътешествие по старите им улици, които са пълни с мрачни легенди от миналото

Всички са обичали да си разказват страшни истории, когато са били малки. А какво ще кажете за страшни истории за възрастни? България крие няколко призрачни места, които се твърди, че са обитавани от духове.

Ние от pochivka.blitz.bg ще ви разкажем историята на три призрачни села, които са доста страшни. Само истински смелчага би се впуснал в среднощно пътешествие по старите им улици. 

Село Скалище, Кърджалийско

В село Скалище почти няма жител, който да не се е стряскал от призраци. Възрастните хора разправят, че навремето се вдигала сватба, на която булката и младоженецът изведнъж изчезнали. Просто се изпарили. Оттогава призраците на изчезналите сватбари се връщат в селото. Мнозина твърдят, че са виждали булка на кон, която размахвала сабя. Този призрак направо хвърлял в ужас местните жители.

Това е най-странната туристическа атракция в Барселона! А вие виждали ли сте я СНИМКИ

Село Антимово, Видинско

Преди няколко години силует на непознато момиченце се видя на снимка на семейство, живеещо във видинското село Антимово. Оказа се, че това не е първата поява на привидението. И преди това семейство чувало как часовник, който няма батерия, започва да работи, а малката Симона усещала как нещо нилно клати леглото й.

Според контактьорка, дошла на място в къщата, там се появявал духът на починалата баба. Заради стресиращите случки семейството напуска не само къщата си, но и селото от страх.

Село Шишенци, Видинско

Село Шишенци е най-популярното място, което привлича търсачите на силни усещания. Там призраците също са в изобилие – твърдят местните жители.

Все още обаче се спори дали става дума за самодиви, или за духове на сватбари. Според една от легендите преди много години сватбари, които минавали през селото, били избити от татарите и сега се чуват техните гласове нощем. 

10 европейски дестинации, където ще ви оберат до шушка

Наскоро популярен влогът направи експеримент и засне как прекарва цяла нощ във видинското село. И да, на видеото се чуват странни звуци, които наподобяват забава по време на сватба. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай