logo

Туристи определиха най-разочароващия град на планетата! СНИМКИ

Туристи определиха най-разочароващия град на планетата! СНИМКИ

Не, това не е Париж, въпреки че със сигурност много от вас си мислят точно това

С приключването на пандемията от коронавирус, пътешествениците стегнаха куфарите и тръгнаха отново да обикалят света. Въпреки, че полетите сериозно поскъпнаха, това не спира желаещите да стигнат до жадуваната дестинаия. 

За жалост, не винаги това място се оказва същото като в мечтите ви. 

Проучване показа кой е най-разочароващият град в света. Не, това не е Париж, въпреки че със сигурност много от вас си мислят точно това. Първенецът в класацията е изключително неочакван, но огромен процент от туристите са посочили именно него за най-разочароващото място, което са посещавали. 

Анализаторите, които водят това проучване са от британски произход. Кои са топ три на най-кофти местата по света? 

Разберете сами: 

Повече от 16% от туристите от цял ​​свят са били разочаровани от Банкок след първото си пътуване до Тайланд. Това сочат резултатите от проучване, съставено от британски експерти, съобщава Independent.

8 неща, които никога да не купувате на летището

Анализаторите разгледаха подробно рецензиите, оставени от нетизените за различни популярни туристически градове. По техни данни Банкок стана лидер в класацията на дестинациите, донесли на пътниците най-много разочарования. В същото време се подчертава, че улица Khaosan се е превърнала в най-разочароващата атракция на столицата на Тайланд.

Игра на Kancho: Защо японските деца си правят "клизма"?

В рейтинга влиза и турската Анталия. Приблизително 16% от пътуващите също са били разочаровани от пътуване до този град. Челната тройка на антирейтинг се затваря със Сингапур. 15,8% от туристите не го одобряват. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ттт

ттт 01.02.2023 10:38

В Сингапур не съм бил. Анталия и Бангкок ми харесаха много.