logo

Туристка открадна идея от Джоуи от „Приятели“ и направи сеир на летище

Туристка открадна идея от Джоуи от „Приятели“ и направи сеир на летище

30-годишната Натали бил спряна от служители на път за самолета

Хитроумна пътешественичка измисли гениален начин да избегне глобата за прекомерно голям ръчен багаж в самолета. Натали Уин категорично отказала на авиокомпания „Томас Кук“ да плати глобата за това, че багажът ѝ се оказал по-голям от допустимото, пише „Дейли Стар“.

За да си спести 65 паунда, дамата от Манчестър приложила страхотна идея, които заимствала от героя на сериала „Приятели“ Джоуи Трибиани.

Как да се държите правилно по време на турбулентност в самолета

Така на летището в Манчестър, откъдето тя се канела да замине за Фуертевентура, Натали сътворила истинско шоу. Насъбралите се покрай нея пътници дори я аплодирали бурно, след като се качила на самолета без да плати нито пени.

30-годишната Натали бил спряна от служителите на летището на път за самолета. Те измерили, че багажът ѝ надвишава с 3,4 кг разрешеното тегло от 6 кг. Поискали да си плати 65 паунда.

Вместо това, обаче, Натали започнала да вади дрехите си на летището. Тя решила, че ще ги носи на гърба си, за да спести пари.

Ето защо копчетата на женските дрехи са от ляво, а на мъжките от дясно (СНИМКИ)

Натали, която е майка на 5 деца, разказва: „Тъй като си бях резервирала почивка ол инклузив, където са включените всичките хранения и напитки, не бях планирала да нося много пари в брой със себе си. Мисля, че имах само 60 паунда в сметката си за почивката. Не исках да използвам малкото си пари, за да мога да си кача чантата на самолета. Буквално им казах: „Няма да плащам“ и започнах да си обличам дрехите“.

След като туристката се навлякла с няколко ката дрехи, служителите на митницата не можели да сдържат смеха си.

„Сложих си четири рокли, два чифта обувки, вързах рокля около врата си, сложих си пола, набутах две рокли в роклята, която вече носех, както и два чифта обувки и жилетка. Имаше хората, които ме приветстваха, защото след като направих това, моя приятелка реши, че и тя трябва да го направи, тъй като багажът ѝ беше голям. И двете бяхме голяма картинка, качвайки се на самолета. Няколко хора предложиха да сложат дрехите ни в техните куфари, но от „Томас Кук“ казаха, че не може. Единственият човек, който не изглеждаше особено щастлив, беше жената, проверяваща ни преди полета. Все пак ме пуснаха да се кача“, казва британката.

Това е най-екзотичната дестинация в Европа!

Мнозина коментират, че Натали се навлякла като Джоуи в епизода от "Приятели", когато той решава да отмъсти на приятеля си Чандлър като облече наведнъж всички негови дрехи.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай