logo

Туристка: Турция е „вълшебната пръчка“ за евтина почивка

Туристка: Турция е „вълшебната пръчка“ за евтина почивка

Според нея сега южната ни съседка се е превърнала в единствената дестинация, където можете да релаксирате с нисък бюджет

Рускиня отиде на бюджетна почивка в Турция и нарече страната „спасител“ за тези, които искат да отидат на евтина ваканция. Наблюденията си жената публикува в портала "Тънкости на туризма".

Внимание: Това лято в турските хотели ще е страшно

Авторката призна, че не може да си позволи пътуване, по-скъпо от 100 хиляди рубли (2600 лева) и не иска да тегли заем за такива цели. Според нея сега Турция се е превърнала в единствената дестинация, където можете да релаксирате с нисък бюджет, без да губите качеството на услугата.

Настаняването в хотела струвало на жената 27 000 рубли (720 лева). „В Египет за тази цена можехме да вземем само стаи в три или четири звезди, а в Египет три или четири звезди са ужасни“, каза тя.

Стюардеси накараха пътничка да се съблече пред всички, причината е шокираща 18+

Жената обаче отбеляза, че напоследък турските хотелиери са започнали да пестят от туристи, за да запазят цените на същото ниво. Тя забеляза, че в хотела, в който е почивала преди година, храната е станала по-скромна, а асортиментът на алкохол също е намален.

„Смяната на спалното бельо не е три пъти седмично, както миналата година, а само един. Почистването вече е през ден, но беше добре. Те мият подовете, избърсват праха“, сподели наблюденията си рускинята.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай