logo

Харесва ли ви имението на "Ергенът"? Ето колко струва и как може да го наемете СНИМКИ

Харесва ли ви имението на "Ергенът"? Ето колко струва и как може да го наемете СНИМКИ

Вилата е с големина 1600 кв.м и се радва на позиция на първа линия с изглед към живописна долина с Егейско море като фон в хармония с хоризонта

Феновете на „Ергенът“ може би често се чудят къде точно се намира вилата на кандидатките за сърцето на най-известния ерген в България. Предаването се снима в турския курорт Бодрум, а вила „Каря“ се намира на спокоен и частен имот от десет акра, сгушен в края на гора в "Яликавак".

Вилата е с големина 1600 кв.м и се радва на позиция на първа линия с изглед към живописна долина с Егейско море като фон в хармония с хоризонта.

Пред вилата са се сгушили две веранди, заобиколени от кипариси и огромен басейн, а самата тя се състои от повече от 20 различни помещения. 

Невероятно приключение: БГ строителни предприемачи стигнаха до Иран с 20-годишна Хонда СНИМКИ

В интериора преобладават земните цветове, съчетани с английски и френски детайли, както и аксесоари с азиатски произход и с турски килими с абстрактни картини.

Кухнята е сърцето на дома. Момичетата могат да се събират за разговор в традиционната тосканска кухня след всеки коктейл. 

Сълзата на Афродита - гръцкото райско кътче, вдълбано в скала, което трябва да посетите СНИМКИ

Ако искате да спите в луксозния имот от предаването, ще трябва да отделите 6 748 лв. на вечер, като минималният брой нощувки, за които може да се запази вилата, е 3.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай