logo

Хигиенистка разкри „номера с мръсната кърпа“ и други тайни на хотелите

Хигиенистка разкри „номера с мръсната кърпа“ и други тайни на хотелите

В годините на своята работа тя е открила, че жените често са много по-мръсни от мъжете

Професионална чистачка, която 33 години почиства хотелски стаи, разкри неподозирани тайно от своята сфера.

54-годишната Ана Гарфийлд (името е променено) от Великобритания казва, че е видяла почти всичко докато е управлявала своя собствена фирма през тези години. Тя разкрива какво си мислят чистачите за бъркотията, която оставяте след себе си, и какво те обикновено премълчават.

Първо тя споделя какво е „номерът с мръсната кърпа“, който винаги се прилага. „Чистенето на хотелски стаи беше нещо, което ми отвори очите, и всеки път, когато отсядам в хотел, винаги си нося мои кърпи да си почистя стаята“, казва тя пред Fabulous.

Опитни туристи разкриха истината за магазините в 5-звездните хотели

„Правя го, защото повечето стаи се почистват с кърпите, оставени от предишния гост. Мръсните къпри чистят всичко – от пода в банята до чашите за вода. Така че на ваше място бих си носила свои.“

Ана казва още, че макар чаршафите да са изпрани, всички шарени покривки се слагат отгоре направо след като предишният гост ги е ползвал. Тя препоръчва просто да махнете покривката всеки пък, когато сте в хотел.

В годините на своята работа тя е открила, че жените често са много по-мръсни от мъжете. „Тъй като те се гордеят с домовете си, когато отидат някъде си мислят: „Какво толкова, някой ще чисти след мен“. И мръсотията, която са ми оставяли да чистя, е отвратителна, винаги имаше менструална кръв навсякъде, а понякога намирах използван тампон, който не е изхвърлен в коша“, споделя тя.

По отношение на самите чистачи Ана признава, че те често чупят разни неща и незабелязано ги оправят. Тя казва, че е много тромава, защото е висока 180 см, и е счупила много неща докато е работила като чистачка на домове. Ана признава, че е взимала вкъщи всичко, което е чупила, и съпругът ѝ го залепвал, за да го върне обратно.

Накрая тя посочва, че чистачите са много по-богати, отколкото си мислят хората. Самата тя е ходила в частно училище и се смята за част от „средната класа“. Живее в самостоятелна къща с четири спални.

Върхът на сладоледа – това са най-луксозните хотели, които съществуват на планетата

„Не върша работа си защото трябва, а защото искам и парите са много добри. Печеля толкова, колкото и докато работех на държавна работа, и сега съм много по-щастлива“, завършва тя.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

свидетелка

свидетелка 26.01.2022 7:09

на летището в дубай, след руската група в женската тоалетна беше гмеж - смрад и превръзки навсякъде. разхождат миризливите си пизди по света.

Румелщилцхен

Румелщилцхен 26.01.2022 10:17

До свидетелка. Не си влизала след израелци, и незнаеш нищо. Където и да минат след тях е страшно, но рускините поне са хубави. Дано твоята пизда да не е миризлива.

Дони

Дони 26.01.2022 15:57

ЗАЩОТО не СТЕ чистили след китайци и индийци , е там е истински ужас.

Дони

Дони 26.01.2022 15:58

ЗАЩОТО не СТЕ чистили след китайци и индийци , е там е истински ужас.