Никога не ям местна храна, независимо в коя страна съм. И това не се отнася само за азиатските страни, в които е невъзможно да се яде нищо.
Вярвам, че стомахът на всеки човек е адаптиран само към националната кухня и към адаптациите от други страни. Например пицата и рулцата, които се сервират в Европа, са адаптирани за европееца. Когато пътувам винаги търся ресторанти с руска кухня, пише Елизавета Назарова.
Сигурна съм, че хората, които притежават ресторант „за свои“, няма да спестят от продукти за съграждани или да им сервират ястия с изтекъл срок на годност.
Вижте къде потече първата чешма за бира
Племената с танцуващи скелети и доброволно проливане на детска кръв
Според мен не бива да рискувате и да се хвърляте на чужда храна, когато отивате на почивка. Това може да бъде вредно за неподготвения стомах. Не е чудно, че много ястия се наричат „национални“. Те са разработени от векове от онези продукти, които са били достъпни за всеки народ.
Не разбирам защо лекарите не казват, че е генетично развита, че храната е подходяща само за хора, родени в определени земи. Всички говорят за това колко добре изглеждат азиатците, но никой не забелязва, че във всички страни ядат само кухнята на своите страни.