logo

Дори силна буря няма да ви спре: Вечеряйте под звездите и се насладете на красивата гледка към Атина

Дори силна буря няма да ви спре: Вечеряйте под звездите и се насладете на красивата гледка към Атина

Тенденцията за хранене в иглута завладя света на кулинарията

Вечеряйте по напълно необичаен начин, следвайки тенденцията за хранене в иглута, която завладя света на кулинарията.

Престоят в частно, затворено пространство, направено във формата на иглу, предлага интимно и незабравимо изживяване при хранене, каквото едва ли ще получите в обикновените ресторанти.

Тази тенденция стана много популярна, особено сред двойки или малки групи, които търсят лично изживяване, за да се отпуснат, докато се наслаждават на вълнуващата градска сцена.

Саудитска Арабия ще строи огромен курорт на Червено море

Ако искате да имате уникално ресторантско изживяване в Атина, трябва да опитате храна в тези красиви иглута в ресторант Neoma в гръцката столица.

Ресторантът на покрива на този хотел в Атина издигна тенденцията за хранене в иглу до нови висоти, създавайки уникално изживяване Let's Bubble. Концепцията е на самите гости, които дори в най-студените дни не можеха да се наситят на покрива. В резултат на това собственикът беше мотивиран да пренесе малка част от своя опит от зимните земи в Neoma.

Елитният секс клуб, в който се влиза с торба пари 18+

Иглутата пристигнаха на покрива в края на февруари и оттогава гостите се наслаждават на уникалното и невероятно изживяване. Изработени са от прозрачен материал, който позволява на гостите безпрепятствена гледка към Акропола и целия град Атина. В иглуто гостите могат да се насладят на комфорта и топлината, докато пият кафе или коктейли или се наслаждават на вкусната кулинарна селекция на ресторанта. Във всяко иглу могат да се настанят до шест гости, а температурата се контролира от самите гости, което гарантира персонализирано и комфортно изживяване, независимо от времето навън.

Изживяването в Neoma igloo е наистина уникално, идеално за уютна и интимна среща с приятели или романтична среща с любимия човек. И със зашеметяващата гледка към Атина като фон, това е уникален начин да изпитате красотата на града, независимо дали дните са хладни или дъждовни.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай