logo

Идея за бизнес: Продава се лагер за нудисти сред прекрасна природа и  с изненадващи екстри

Идея за бизнес: Продава се лагер за нудисти сред прекрасна природа и с изненадващи екстри

Търсите перфектния коледен подарък за някого, който има всичко? Или нестандартна ниша за туристически бизнес, където конкуренцията все още е слаба? Тогава напълно сериозно можете да обмислите дали да не закупите натуристичния парк „Катикати“ в Залива на изобилието.

Популярното сред нудистите място е разположено на 5,7 хектара площ, има една къща, 8 отделения, 5 каравани, 50 оборудвани места за отсядане и 22 двойни места за палатки. Ориентировъчната му цена е 380 000 долара.

Купете си хасиенда със 140 830 хектара земя в Патагония - струва само $150 милиона!

В сайта на брокерската фирма, която го продава, лагерът е рекламиран като „уникална бизнес възможност“. Ако, разбира се, имате желание да правите бизнес за нудисти в Нова Зеландия. Заливът на изобилието (Bay of Plenty) се намира на Северния остров на страната.

Освен местата за настаняване, лагерът разполага още с басейн, сауна и разнообразие от места за отдих и развлечение, където дрехите не са нужни. Най-популярен е мини голфът.

Този бизнес е описан от продавача на имота като „стабилен и разрастващ се“. Брокерът таи огромни надежди, че в най-скоро време ще намери нов собественик на нудистката колония.

Факт е, че местата за отдих за нудисти се търсят все повече по целия свят. А в този парк има и малка общност от постоянно пребиваващи нудисти, които се надяват новия собственик да подкрепи нестандартния им начин на живот.

„Имаме голям интерес от целия свят. В страната има по-малко от 10 натуристични лагера, затова възможността е наистина уникална“, коментира представител на брокерската компания.

Паркът е разположен на безопасно място и да намира на 10 минути от известен нудистки плаж.

Първоначалните собственици го построили, за да задоволят търсенето на нудистите преди близо 20 години. Макар че там голотата е по избор и не е най-важното, посетителите трябва да са наясно, че 95% от гостите в този лагер са ревностни нудисти.

Идея за зимата! Съставиха класация с най-евтините места по света, където да си върнете лятото и слънцето

„Това е важно за лагера. Той има вярна клиентела от местни жители и посетители, идващи от целия свят“, обяснява брокерът. А нудистите, които все още не са толкова богати, че да си купят лагера, могат винаги да го посетят. В момента входната такса за „райската градина“, където няма дрехи, е 15 долара, е цената за къмпингуване започва от 19 долара за вечер.

Коментирай