logo

Най-евтините пътувания: Нощувка за 2 души само 10 евро

Най-евтините пътувания: Нощувка за 2 души само 10 евро

Първите три се намират в Азия

Ако се чудите кои са топ 3 световни дестинации, които са най-евтини и предлагат разнообразно съдържание и много прекрасни места за пътуване и забавление, добра храна и забавления - отговорът на този въпрос дава двойка, позната на социални мрежи като „Dva ranca beg iz kanca“.

Според Ивана и Горан в процеса на подбор са гледали цените на храната, транспорта и разбира се нощувките, така че са сравнявали дестинациите и всъщност никога няма да си помислите, че тези страни са невероятно евтини.

„Това са трите най-евтини държави, които сме посещавали досега. Разглеждаме цените на храната, напитките, транспорта в и между градовете, както и настаняването и сравняваме въз основа на това. Имаше и още няколко, но ние открояваме тези трита като най-добри“, отбелязват Горан и Ивана в последния си пост.

Стар самолет, надничащ от дъждовната гора, сега е луксозен хотел с изглед към морето и тучната зеленина

„На първо място е Виетнам, където живяхме буквално 1 месец, ядохме, излязохме няколко пъти, отидохме на 4 екскурзии, в музеи, отседнахме в хотели, хостели, къщи за гости, пътувахме с автобуси между градовете и за целия месец прекарахме общо 830 евро за нас двамата”, обясни Бабичи.

Експерти: Икономиката на Виетнам има огромен потенциал - Money.bg

„Втората страна е Пакистан, всичко беше доста благоприятно, но хората се учудват най-много, когато им кажем, че сме платили само 80 евро за 700 км такси. Квартирата също е доста евтина, като платихме общо 10 евро за двама. Освен всичко това се чувствахме много сигурни, което със сигурност е приоритет на всички“, казаха двамата.

Пакистан вече получава руски петрол на промоционална цена - Новини от  Actualno

„Третата, най-нова дестинация от този списък е Узбекистан и ако ни следвате от тази година, вероятно сте запознати със съобщенията. Там ядохме за 2 евро в ресторанти и платихме най-евтиния градски транспорт, само 0,12 евро за метро и автобус. Най-скъпи бяха билетите за една от атракциите, като нито една не беше по-скъпа от 4 евро“, заключи тази авантюристична двойка.

Аделаида - крайбрежното градче, където хората живеят под земята СНИМКИ

Узбекистан – Информация, Забележителности и Оферти за Почивка в Узбекистан -

Между другото, Ивана и Горан са семейна двойка от Нови Сад, на които преди няколко години им хрумнала идеята да си купят стар ван, който превърнали в мобилно жилищно пространство от 6 квадратни метра, което има абсолютно всичко, което имат нужда и редовно пътуват с него по света.

За кратко време те станаха много популярни в социалните мрежи, така че имат почти 130 хиляди последователи в "Instagram", а както казват, решението им първоначално изненада мнозина, но скоро го "гугълнаха" и сега всички ги питат за съвет коя е най-добрата дестинация и как да ги опаковам.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай