logo

Стар самолет, надничащ от дъждовната гора, сега е луксозен хотел с изглед към морето и тучната зеленина

Стар самолет, надничащ от дъждовната гора, сега е луксозен хотел с изглед към морето и тучната зеленина

Неговата невероятна история започва през 1965 г.

Дълбоко в джунглите на Коста Рика, в рамките на изключително великолепния национален парк Мануел Антонио, се крие уникално бижу сред местата за настаняване от световна класа – хотел Costa Verde.

Сгушен сред спираща дъха дива природа и буйна зеленина, този необичаен хотел представлява комбинация от природа и лукс и се откроява като високопланинско удоволствие за приключенски настроени пътници.

Неговата невероятна история започва през 1965 г., когато Boeing 727 е символ на иновациите и елегантното въздушно пътуване.

Египет превръща стари военни машини в подводни атракции

Вместо обаче да прекрати службата си в един от складовете, този самолет получи втори шанс и беше превърнат в красив хотел, който днес е една от най-големите атракции на тази вълшебна страна.

Коста Рика е известна с богатата си флора и фауна, а хотел Costa Verde е идеалното убежище за тези, които искат да изследват това природно съкровище. Боинг 727 виси между короните на дърветата и създава живописна гледка, която спира дъха.

727 Fuselage Home - Luxury Suite In A Boeing

„Нашето съоръжение е най-ексклузивният хотелски апартамент в Коста Рика. Реставрирахме старата конструкция на "Боинг 727" от 1965 г., който през миналия си век е превозвал пътници по целия свят. „Този ​​напълно обзаведен, прецизно детайлен апартамент с две спални и фюзелажът на Boeing 727 излиза от сенника на джунглата, предоставяйки ви гледка, която ще ви накара да се почувствате сякаш летите“, заявиха собствениците на хотела на уебсайта си.

Германските медии бесни: "Хърватският туризъм се превърна в грабеж"

Всеки компонент на самолета е внимателно реконструиран, за да създаде луксозна и комфортна среда за гостите. Хижата е обзаведена с модерни мебели и удобства, включително просторна спалня, комфортна всекидневна и баня с всички необходими удобства.

MyBestPlace - 727 Fuselage Home, the Boeing Immersed in the Jungles of Costa  Rica

Това, което прави този хотел специален е не само неговият уникален интериор, но и красивите гледки от всеки ъгъл. Гостите, отседнали в Boeing 727, имат възможността да се насладят на невероятна гледка към близкия плаж и океан, като звуците на симфонията на тропическите гори се изливат в невероятно изживяване.

A Review of the Fuselage Suite at the Hotel Costa Verde, Costa Rica - The  Points Guy

Но едно пътуване до това необичайно място за настаняване не е просто да се насладите на природните чудеса. А именно, хотел "Коста Верде" също предлага голям брой дейности, така че гостите да могат да се възползват максимално от престоя си в Коста Рика.

A converted 727 aircraft overlooking Costa Rica's beautiful tropical coast

Независимо дали разглеждате близката тропическа гора, релаксирате на плажа или изследвате местната култура – ​​всеки ще намери нещо, което да обогати духа му.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай