logo

Не купувайте тези сувенири от чужбина - ще ви донесат болести и нещастия

Не купувайте тези сувенири от чужбина - ще ви донесат болести и нещастия

Музикални инструменти, талисмани и стари картини могат да бъдат много опасни

Всеки път, връщайки се от пътуване, ние носим куп сувенири със себе си, може да бъде от обикновени магнити до колоритни вещиот далечното минало. Астролозите и езотериците са сигурни, че не всичко, донесено от почивката, може да повлияе положително на вас и вашия дом. Ето пет неща, които могат да ви донесат нещастие и болести.


Препарирани животни

Препарираните животни носят отрицателната енергия на смъртта, така че могат да отворят портал за извънземни същества и полтергайсти и ще се заселят във вашата къща. Ако подобни неща вече се случват в дома ви, препоръчваме да ги изхвърлите веднага.


Шамански амулети и ритуални предмети

Във всяка страна можете да срещнете красива легенда, свързана с магия и много туристи решават да закупят някакъв талисман, уж за късмет, но действието от него може да бъде точно обратното.

Кое е най-топлото море на планетата

Също така не трябва да преминавате през всякакъв вид ритуали и обреди в екскурзионната програма, в най-добрия случай можете да попаднете в лапите на шарлатани, а в най-лошия случай да донесете бедствие върху себе си. Носенето на магически неща от пътуването също не си струва. Най-малкото не знаете историята на тяхното създаване и какви сили са им присъщи.


Фигури на слонове

Такъв сувенир носи загуби в къщата.

Най-скъпият апартамент в Русия още търси своя собственик

Музикални инструменти

Тези неща много добре поглъщат мислите и чувствата на бившия им собственик и те, уви, не винаги ще бъдат добри, така че не трябва да ги купувате по време на екскурзия, а след това да съхранявате използвани музикални инструменти. Ако наистина искате да купите нещо подобно, тогава се погрижете да се уверите, че инструментът просто направен наскоро и никой не го е използвал.


Антиквариат

Антични предмети, особено с огледални повърхности, могат да бъдат опасни за здравето. Често след придобиването на такова малко нещо, собственикът започва да боледува, въпреки че преди това е имал отлично здраве. Старите картини могат да поемат отрицателното и след това да го предадат на новия собственик. След придобиването им може да забележите неуспехи и спорове в семейството.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

euromebel

euromebel 20.03.2020 11:12

мебели по поръчка https://euromebel.com/

минаващ

минаващ 22.03.2020 7:10

Как пък един слон ще носи загуби в къщи ? Да не би да го мислите за препариран ?