logo

Няма да повярвате колко струва наемът на луксозна вила на гръцкия остров Миконос

Няма да повярвате колко струва наемът на луксозна вила на гръцкия остров Миконос

Особено популярни са островите от Цикладската островна група в Егейско море, но нараства и популярността на полуостров Пелопонес

100 хиляди евро излиза наемът на луксозна вила на гръцкия остров Миконос, съобщава гръцкото издание Нюз 247, цитирано от БТА. 

В постковид епохата, отбелязва изданието, все повече туристи избират да почиват в наета вила, а Гърция все повече увеличава предложенията си както на островите, така и във вътрешността на страната. 

Как от заспал остров Миконос се превърна в рай за богаташите

Особено популярни са островите от Цикладската островна група в Егейско море, но нараства и популярността на полуостров Пелопонес. 

От доста години частни вили функционират като самостоятелни места за настаняване на туристи. Заради голямото търсене големи европейски компании за наем на туристически вили попълват предложенията си от Гърция. 

Голям туристически оператор предлага безплатен билет до остров Корфу за тези, които изберат да почиват в една от 17-те вили на йонийския остров. През тази година резервациите за Гърция са нараснали с 60 на сто спрямо 2019 г., казват от компанията.  

В голяма платформа за онлайн резервации има над 850 вили в Гърция, като в 500 от тях наемът за една вечер е над 200 евро. 

Защо на гръцките острови къщите са боядисани в тези два цвята

Островите Миконос, Санторини, Крит и Парос са сред най-предпочитаните дестинации за желаещите да наемат вили. На остров Миконос са най-скъпите предложения не само в Гърция, а и в цялото Средиземноморие. Някои от вилите на „острова на ветровете“ с гледка към плажа се предлагат за над 100 хиляди евро на седмица. В повечето случаи те разполагат с персонал, отбелязва изданието. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

йокин

йокин 13.05.2022 17:08

ДА,ЗА ЕДНА ГОДИНА.