logo

Помните ли филма "Под небето на Тоскана"? Дават под наем вилата, където Даян Лейн срещна любовта (СНИМКИ/ВИДЕО)

Помните ли филма "Под небето на Тоскана"? Дават под наем вилата, където Даян Лейн срещна любовта (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ако сте гледали филма "Под небето на Тоскана" с невероятната Даян Лейн, със сигурност сте си мечтали поне за малко да се отпуснете в същата атмосфера.

Точно онази Италия, която примамва със златните, меки очертания на слънцето, невероятно красивите поля и неповторимата идилия. 

Италианската област, в която „булгар“ е на всяка крачка, а местните се кланят пред син на хан Кубрат

Точно на това място героинята на Даян Лейн решава да остане, влюбвайки се в хората, в природата и в една вила, която постепенно претворява в изключително красив дом. Краят на филма е с хепиенд и щастлива любов. А сега си представете, че може да изживеете същото, като героинята на Даян Лейн.

Факт е, че след премиерата на филма през 2003 г. интересът на туристите към тази част на Италия се засилва. Някои от тях се опитват да издирят точно мястото, където е била заснета красивата история. 

От pochivka.blitz.bg ще ви разкрием къде е то. 

Вила Брамасоле, официално известна като Вила Лаура, всъщност се намира в Кортона, Италия, а през 2010 г. собствениците й завършват най-накрая четиригодишен ремонт. И усилията им наистина си заслужават.

Озеленяването във Вила Лаура е изключително красиво, включва обширна розова градина, обграждаща нов наземен басейн, джакузи и ефектен римски фонтан.

Целта на възстановяването е била да се запази оригиналния чар и магия на вилата. Интериорът е декориран с комбинация от съвременни и антични мебели, намерени в цяла Европа, от дизайнера Джейн Томпсън.

Италия вече не се ограничава с къщи по 1 евро! Кметове се надпреварват с бонуси за емигранти

В имота има три основни сгради, в които могат да бъдат настанени общо 20 души в 10 спални със самостоятелен санитарен възел. 

А цената - е, тя е доста висока - около 2000 долара на нощ в зависимост от сезона. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай