Туристи изпиха две напитки в известен бар на Миконос и им се доплака

Този сезон туристи са посетили DK Oyster в Platys Gialos, и според отзива в TripAdvisor им е било казано, че могат да използват безплатно шезлонги, стига да си поръчат нещо

https://pochivka.blitz.bg/oferti/turisti-izpixa-dve-napitki-v-izvesten-bar-na-mikonos-i-im-se-doplaka Pochivka.blitz.bg
Туристи изпиха две напитки в известен бар на Миконос и им се доплака

Туристи отново се оплакаха от известен бар на плажа в Миконос.

Както в pochivka.blitz.bg вече сме ви разказвали, въпросният плажен ресторант DK Oyster в Platys Gialos се прочу със скъпото си меню още миналата година.

Тогава младоженци платиха нечувана сума за дузина стриди, а след като се оплакали, собственикът дошъл лично да се разправя с тях. Последва обяснение от страна на собственика, а междувременно и други хора разказаха за безобразно високите цени и лошото обслужване в заведението. Така то придоби световна слава.

Оказва се, че все пак има туристи, които не проверяват къде отиват и не четата отзиви на клиенти. 

Този сезон туристи са посетили DK Oyster в Platys Gialos, и според отзива в TripAdvisor им е било казано, че могат да използват безплатно шезлонги, стига да си поръчат нещо, пише ladbible.com.

Това им прозвучало разумно. Но това, което не са очаквали, е сметка от над 800 евро само за две питиета.Потребителят пише: "Няма проблем... поръчахме си 2 напитки, които после видяхме, че са по 51 евро.

"Ако това не беше достатъчно безумно, върнахме се в Щатите и по сметката ни беше начислена такса от $876 долара. ЗА 2 НАПИТКИ!!!!! Пазете се и избягвайте това място!!!"

През последните няколко години потребители на TripAdvisor споделят снимки на менюто онлайн - а цените със сигурност са високи. Например малките коктейли са на цена от 25 евро, пресен портокалов сок струва 18 евро, а кафето е 15 евро.

Миналото лято ресторантът сподели няколко снимки на менюто си за храна, за да разсее всякакво объркване.

Докато за салата Цезар с джъмбо скариди ще трябва да платите 87,50 евро, клуб сандвич е 44,50 евро, а омлет за закуска ще ви струва почти 25 евро.

Някои от цените на морските дарове също са за 100 г, което може би е предизвикало известно объркване сред посетителите.

Димитриос Каламарас, мениджър на DK Oyster, заяви тогава пред The Sun: "Нашите шезлонги изискват минимална консумация, така че насърчаваме всички посетители да проверяват менютата, преди да направят своите поръчки.

"Бих искал да отбележа, че нашите менюта са изложени на табла в близост до входа и показват цените на нашите храни и напитки, за да бъдат гостите ни информирани."

Топ 10 на най-скъпите гръцки острови за покупка на жилища

Той добави: "В DK Oyster сме рекламирали по начините, които смятаме за подходящи за нашия ресторант, и няма да се поддадем на влиятелните лица, които са привлечени от красивия остров Миконос.

"Смятаме, че стойността на предлаганото преживяване е висока и нямаме намерение да обясняваме защо взимаме повече от супермаркет или традиционна таверна, които могат да бъдат доста прекрасни, но със сигурност са напълно различна концепция от нашата."

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай