logo

В тази държава може да станете принц или принцеса и дори ще ви платят!

В тази държава може да станете принц или принцеса и дори ще ви платят!

Дисниленд в Париж търси кандидати за работа в атракционите си

Парижкият "Дисниленд" набира нови принцове и принцеси, като кандидатите трябва да са "високо мотивирани и енергични", за да попълнят редиците на атракциона.

Свободните позиции са 50. Кастингът ще се проведе на 8 юни в Дъблин.

Всички кандидати трябва да притежават елементарни танцови умения и да имат бегла прилика с анимационните герои на "Дисни". Девойките трябва да са с ръст между 160 и 173 см, а младежите - между 170 и 183 см. Няма да бъдат приемани кандидати с видими татуировки.

Креативно! Безплатни подаръци в „Дисни Уърлд“... ако си изчистиш стаята

Работата предвижда и нощни смени, поради което кандидатите трябва да са навършили 18 години. Желаещите трябва да владеят френски и английски език и да са на разположение след 18.00 ч. На кастинга кандидатите трябва да се явят с удобни обувки, за да демонстрират танцовите си умения. Забранява се носенето на всякакъв грим.

На 1 юни, иначе детският атракцион, скандализира с отпразнуването на Прайд за първи път. Събитието бе организирано съвместно с Greatdays Travel Group.

То бе наречено “Magical Pride” (“Магичен Прайд”), а в сайта на организацията се описва като “празненство на многообразието”.

Това бе и първото официално ЛГБТИ събитие, провеждано в парк на Дисни.

Независимо от липсата на открити ЛГБТИ герои във филмите им, Дисни е особено популярно име сред гей общността.

Освен това, Дисниленд е редовна туристическа дестинация за гей двойки, като през последните години там се случват и множество предложения за брак.

Дисниленд в Париж? Ето какво трябва да знаете, ако сте планирали екскурзия до там

И все пак, колко би ви струвало да посетите това популярно в целия свят място? Билетите до Париж, ако ползвате нискотарифна авиокомпания, тръгват от 20 евро в зависимост от датата на резервацията.

Нощувката излиза най-евтино ако ползвате сайт за наемане на квартири под наем като airnb или booking. Най-ниската цена на човек е 15 евро. 

Различни български фирми предлагат и резервация на билети за Дисниленд онлайн. Най-евтиният е 102 лева и важи за един ден в един парк, а най-скъпият - 400 и е за четири дни за два парка.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 


 

Коментирай