logo

Блогърка нае апартамент от Airbnb и ѝ се случи нещо ужасно ВИДЕО

Блогърка нае апартамент от Airbnb и ѝ се случи нещо ужасно ВИДЕО

Според Силвия Пал от САЩ, тя е наела апартамент в района на Хайленд Парк в Далас

Травъл блогърка си наела апартамент за почивка, но й се случило нещо ужасно. Тя публикува видео в Tik Tok, в което разказва за инцидента, който е белязал ваканцията й с лоши емоции. 

Според Силвия Пал от САЩ, тя е наела апартамент в района на Хайленд Парк в Далас, използвайки услугата Airbnb. Апартаментът се отваря с помощта на електронна кодова брава. Ден по-късно домът на момичето е ограбен и са откраднати неща на стойност хиляди долари, включително таблет, слушалки, дрехи, козметика и чанта. Крадците са направили бъркотия в цялата стая.

Тайната стая в Мулен Руж, в която можете да спите само 3 дни в годината СНИМКИ

Блогърът подал сигнал за обира в полицията, където анализирали доказателствата и съобщили, че влезлият в апартамента натрапник знае паролата за ключалката. Поради тази причина Pal посъветва абонатите да не резервират такива апартаменти, тъй като Airbnb не изисква от хостовете да променят кода.

Видеото стана популярно в мрежата и събра над милион гледания. Много потребители подкрепиха блогърката и обвиниха собственика в извършване на престъплението, докато други казаха, че сега се страхуват да използват Airbnb след тази информация.

„Това трябва да са собствениците! Телевизори не взеха, но взеха козметика”, „За съжаление и местните знаят кои апартаменти се дават под наем и дори не се страхуват да крадат”, „Затова винаги оставам само в хотели”, „Обслужване от миналото , нищо чудно, че това се случи”, „Надявам се да си върнете всичко”, написаха те в коментарите.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

@sylpal Airbnb hosts aren’t required to change the keypad access codes after each rental!! Be careful booking with them #airbnb #traveltiktok #BBPlayDate #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #robbery #dallas ♬ original sound - Sylvia

Коментирай

Умирай

Умирай 19.05.2022 16:51

Боклук мрьсен

Георгиева

Георгиева 19.05.2022 17:17

Аз съм съм разочарована от тази услуга. Никой не проверява дали това, което описват домакините, отговаря на действителността. В резултат се получават неприятни ситуации, при които не се връщат дадените пари.