logo

На Острова на свободата не може да ходите свободно по улиците - навсякъде чувате "Фоки-фоки" от проститутки

На Острова на свободата не може да ходите свободно по улиците - навсякъде чувате "Фоки-фоки" от проститутки

Наскоро се върнах от двуседмично пътуване до Куба, където посетих два града, пише българин, пътувал до Острова на свободата. Бях в курорта Варадеро и в столицата на страната, Хавана. Жриците на най-древната професии понякога бяха толкова натрапчиви, а самото предлагане на плътски удоволствия на Острова на Свободата вече изобщо не е прикрито и туристите просто не могат да ходят спокойно, това поне са моите наблюдения.

Край! След три години може и да не видите Седемте рилски езера, а причината е смайваща

Български туристи никога няма да забравят това, което преживяха в СПА-хотел (СНИМКИ)


Да започнем с факта, че проституцията е официално обявена за незаконна в Куба. Затова „нощните пеперуди” си играят с  клиентите на шпиони. Във Варадеро, момичетата се появяват по улиците след залез слънце, разхождат се по улиците (от 30-та нататък), плажа, а също стоят близо до отворени кафенета и барове. Знакът, че момичето е „на работа“ е имитация на целувка върху устните и устна покана „фоки-фоки“ (очевидно смесица от тайландски „бум бум“ и английска дума „fuck“). Цената е стандартна и започва от $ 50.

Всички обичат Египет, но знаете ли какво трябва да носите там? Безценни съвети на няколко български туристи


В Хавана,обикновена разходка вечер по протежение на крайбрежния булевард Малекон, наслаждавайки се на залеза и звука на океанския прибой, просто няма как да се получи. Много от представителките на нежния пол, бавно вървящи срещу мен, ме подканваха с вече познатия жест. Като цяло разбрах, че отношението на хората в тази красива страна към тази тема е напълно различно, не като нашето, табу.


Също така осъзнах, че тук често мъже и жени идват специално за екзотични сексуални преживявания. Това е един вид алтернатива на бюджетните и Египет за жените и също толкова популярна, но по-скъпа Тайланд, за мъжете.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай